NUFFY SEH EVERYWHEY YUH SI CECILE SHE A SING BIG DEAL

cecile

Curtis Campbell, STAR Writer

Dancehall artiste Ce’Cile has recorded a song titled ‘IG Post’ (Miss Nuffy), which throws lyrical jabs at MC Nuffy and social media bullies. According to the sinjay, the song addresses all persons who live to spread their hate using social media.

“It’s a song for all nuff people, so if you are included in the song then that means you are a nuff female. The song was basically written from all the comments I read in my timeline. So give thanks to the nuff people because they were an inspiration,” she said, seemingly unbothered.

In one line of IG Post, Ce’Cile even made fun of MC Nuffy’s split with Gully Bop, citing that he was the one on the losing end, instead of Gully Bop.

“He is acting like Gully Bop’s career is done, but the only thing done is Nuffy salary. Gully Bop is in Trinidad touring with the hottest artistes right now, more power to Gully Bop. Stop trying to pull down the man and let him make his money. But you know what? Girls just love to talk. This is not even serious, it’s hilarious to me and that goes for all persons on social media. I specifically don’t like men who behave like females and Bounty Killer said it best recently,” Ce’Cile said.

Ce’Cile and MC Nuffy have been at odds since last week after the talkative host criticised the singer for reaching out to her babyfather Chris Martin on social media.

Defence ready

When contacted, MC Nuffy told The WEEKEND STAR that he has three female artistes ready to defend his honour lyrically.

“Mi nah guh argue wid no woman, but mi have three female artistes can send fi har. A good thing mi did talk up because now it give har an idea for a song. Everywhere yuh see har bout Big Deal a sing di man (Chris Martin’s) song,” he continued.

“Ce’Cile, mi nah guh continue trace wid yuh, mi a guh write a song and mek a female artiste fix yuh business and yuh can come a Sting come defend it. Mi see seh yuh want to tek the buss. Tabeta, Stylysh or Sashae, anyone a dem can tek yuh points,” MC Nuffy said.

0 thoughts on “NUFFY SEH EVERYWHEY YUH SI CECILE SHE A SING BIG DEAL

1. If dis big ole concubine senior citizen no go have several seat n stop being thirsty pon IG nobody wouldnt have nutten fi say bout her more than how she love suck whe d man dem n freak dem out fr dem oman. Fr me a teenager me always hear dis gyal freaky n how her tongue long so me know anyman she tek dem na go no whe until dem get tired a her cause her face hard n ugly no rass

2. Den a suh nuffy itch pan cecile fi know she a sing r baby fawda song EVEREERRDAAAY? Nooo sah NUFFY YUH TOO GOOD a she martin f**k and breed not you back di f**k off, as fi cecile wid dat prestigious family back ground of yours mi shame fi yuh! Unu just sneakingly love di hype you and YENDI SMH

3. So nasty Celine di really expect fi put up a post bout Chris and get only positive comments when everbody and dem mumma, granny all the dead know sey Celine a grazmite! It a stress har sey Chris dey back wid him first babymother, teenage love. A Nuffy she have strength fah, y she neva jump pon Elephant Man whey him chat inna song sey Bounty sex har fi a meal deal…..Celine move yu nasty boomboom and go drown…once you make your business public yu open up yuself to anything yu get and since yu love open up…just tek it n bill.

1. Now di story come to bump.. If Chris gone back to him first baby madda that means dem neva leff. :ngakak :ngakak The icing on the Cake is she go teck Popcaan fi mad Chris. :ngakak . All i know is she played herself bigtime and now she looking a relevance comeback. Cecile it would have worked if Chris cared and was in love with you.I doh feel sorry fi Cecile cause she walk ina di girl life, Now she is feeling all the pain and it a madd har. Popcaan and Chris were cool ppl me see him and Chris ina nuff Pics in different hangout places. Cecile there no Way Chris would Like the thread weh sew you clothes again…Dyam fool. :bola :bola :ngakak :ngakak

4. When you put your business on social media, you leave the door open for he she and the old lady to click and comment, whether the feedback is positive or negative. The respond were not what she expected, so she had her people hurriedly wrote a song out of shame. Cecile, whenever Chris is missing in action, keep that sh!t to yourself, nobody but you and Nana needs to know.

5. Met I know a long time but me still log on every single day jus d bills dem in a real life a beat me bad LMAO so more time me jus scroll through – A d day off today! But dis ole oman ya fi go put up man MET run back d screen shot whe she a lust off a 50 Cent wid her thirsty self, and even after dat 50 did go Jamaica n she couldnt even go in a d same vicinity as him so a Pop Corn her ting resort to, me know poppy na left dat fi now when she dun swipe n lick, Nuffy fi drag her fi filth d piece a shit she is

1. Pray bout di bills ooo cause some times a some spiritual arrows a shot whey u need fi stop…Cecile itch pan popcaan because she know poppy have links

6. shi put har business out Deh shi subject har self to a cuss out but it nuh right fi dat a com from a man, nuffy fi lef dat to odda woman…..tung lashing/tracing from a man nuh fi a condone by women.

7. I dont condone with her actions one posting her business on social media, BUT she is honestly telling the truth. yeah she is wrong for allowing each an everyone inside her story book but when dealing with an individual like that, what other options are there to do?