TESSANNE EX-HUSBAND SEH DI MAN OR DI DOG

Morning Met, a true mi busy and caan tune in as of late… But, yuh nuh si seh seh Bwoy yah is a fish. This is not the only clue I got from him, but dis confirm it. No straight man nah put dis pon dem IG. I believe this is why Tessanne run him.

dog-Optimized

12041717_10206500377965818_125020899_n-Optimized

0 thoughts on “TESSANNE EX-HUSBAND SEH DI MAN OR DI DOG

1. I think some men are confident with their sexuality, supporting your gay friend doesn’t mean one is also gay.He pose a question to his female followers: “The man or the dog”? Which would you choose? I don’t see the you all just caught :ngakak

2. De only ting I have to say is THERE IS NO WAYYYY A HETEROSEXUAL AND HOMOSEXUAL AH FREN/HANG OUT BUDDIES. NOT AH RASS, MEMBA MI TELL UNNU. TESSANNE EX-HUSBAND GAY STR8888 an mi nah hate pon dem.

Any man that hangs around gays are DL homo themselves.

3. Him leff Tessanne because when Adam call di house fi di pusC she won’t let him talk to Adam and he’s jealous Adam nah pay him noooo mine….battyguy dat !!

4. Come outta mi head willie! Him post picha wid him an Adam 6weeks ago and seh ah di best day of his life. I don’t hate batteyman just the closeted ones. Ole nastiness… Ah dem ah spread all the deseases!!

5. yh, mi get a gay vibe from him from long time, correction tho, Tess didnt leave him, she was devastated when he left her. He said he couldnt deal with her overbearing family any longer.

1. Him did know them tight from morning! him stink like, but things happen that we can deduct as one less life baggage. Tess good with or without him.

6. Dat bwoy lean like di towa of Pisa, a put muscleman pon display is a clear indication seh dats his type, tessan did di right ting. #bulletttt