LOVE ON BLUEBERRY HILL

So Toya let me get this straight right nov 2013 you and so trendy was still very much together but some how unno lef and jan 2014 yuh post ” I still love my ex” and by May yuh Fren new man and madly inlove and buy jan 2015 yuh lef good good Canada and come married Kashmar in less than a year or yuh did a give so trendy bun 😂😂😂😂😂😂 why yuh lef so trendy and pick up somebody worse than him and younger two old woman like you come to 24 yr old boy at the time him a 23 now you married a young Gallis Wey nah go settle nuh time soon cause the world know Kashmar full a gal even you too and him nuh really full joy life yet smh then when you hear bout a next girl yuh Wah Inna cuss cuss with the yute like come on what did U expect Latoya? Unno big woman a Farin Eva a do them sumn yah to unno self then tun round bawl me wah fight unno and win to clat yuh watch the youth ig n fb like yah police you know Wey U did a get yuh self Inna b4 yuh come married him smh although so trendy say him can get back him old gal me clat

IMG_0033

IMG_1376

IMG_1377

0 thoughts on “LOVE ON BLUEBERRY HILL

1. Met, I think you should make it mandatory that the senders include punctuation marks and capital letters wheresoever appropriate – so that we, the nosy and unfamiliar, can decipher what the hell is being said. Its not fair that I have to read this 20 times to understand what the hell the sender is talking about – only to determine “WHO THE FUQ CARES?”