TOMMY LEE GET KETCH INA VOICENOTE AGEN

0 thoughts on “TOMMY LEE GET KETCH INA VOICENOTE AGEN

1. Lol lmao… Is this how MEN really behave in 2015??? No sah dem sound like 2 waste man!!

Btw a who a him??

Kartel soon release song bout the Christian remarks!! Lol

2. 2 clowns . send in the clowns. sound like him a lyrics one girl …two entertainer whey only a get country high school BAR B Q date or FETE. …….how all him pay him bills ?

3. Yow this sounds so spooky. Are they on a walkie talkie. I have never heard a conversation/argument where one talk then wait until the next talk.

4. Tommy Lee should try and make a voice note song coz that’s the best I ever hear him sound..evillllll die mothof**ka die

5. At times it sound like a wan person a change up him voice….somn nuh seem right but a cyaa quite put mi finga pan it.

6. Weh dem a duh audition fi who can talk di wickedest roll?Mi worst dan dem two man yah because mi si dung and listen over six minutes a f**kery

7. Eeeevvviiiilllllll…Die!!! Dieee!!! Muthfacka Die! LMAOOOOOOOOOO This gotta be a joke, a gimmick to buss a new track from Tommy Lee

8. kmt unno no hear the audio its fake sumbadi a try set up the two party as much as me no like tommy lee i can listen an say this is fake…. whoever did this please find sumthing constructive fi do wid u life …