So this is bready sister from LA. Met me sey the gal love chat imagine she deh wit a big man from LA and everything di man do fi her she walk and chat , the man buy Guinness fi har cook she a walk a chat bout the man cant do without her, she cook give him a Sunday time she talk about it and she know the man no like the talking . Mi know him no want nobody to know him and her a talk back and she just a run her mouth so.
Shhhhh … :ngakak
Why is he hiding her? I would drop his ass. I bet the MF ugly too.
A no lie the sender a tell bcuz she tell me Fren how she bail him the other day , everything she and him do she talk bout it.
shes very pretty.
Him a hide har bcuz she tek half a LA. Dem gal deh a nobody a LA , walk and f**k every man she see..
No sah the amount a things this gal talk, a true me no want put all the man business out there in the public but she need fi stop walk and chat the man business if she and him together, but some a unu man to be blame too, lay with dog so u must come up with flea. U guys know some woman a no wife material and u guys still a tel dem every move yo mekk
I always wondered if she had a man because I would only see her with her friends… If the man don’t like people in a him business why you talking everything! Do he know she’s a chatter box? This man must really on the down low hidden very well… Men are far in between so why expose him if he doesn’t want no one needs to know what he does for you or doing for you some men won’t do anything for but f**k you so she be lucky his taking care of her….
Damn she really can chat, she call my friend the other telling her the man help buy tire pan har truck and every time she wah go him house him tell har all kind a things, bitch you better believe this man have something hiding so u need to get your act together with your stupid dumb ass..