HI, Kizzy-Man You well a act like first lady & the boy fren dem jus a help him clown u out. Hahahahhaha poor grandma !!!! MACKii & Amarii unnu fi stop it.The world know him nah leave him baby madda. And him baby madda NAH leave him. you Take up two extra responsibility because you haffi a take care a kitt & baby, OH my.I dont wrong Kit, Bout u wah young boy. To how u swear blind pon u kids dem say unu a just fren why you under him picture dem a run competition wid the young gal dem????? . And to how him love the china knock off clothes & shoes him haffi a stoop low. U & the person in the pic look like unu related. Ask him a who and him did deh a summit u a post hearts eyes. From me was birth me neva see dem level a fool yet. A almost 2016 now kizzy when u a go stop mine young boy?? From me know you, you a mine man undercover. You are a laughing stock among u peers.Well goodie u have bigger judgement pon u head, as you can see kit have a next gal inna him bed so not even the good ole sweets cah tame The ole dog. Chevy please to come get your baby daddy cuz kizzy say u fi keep ur man on a leash……… Instagram holds no secrets.

ATT_1445599494204_PhotoGrid_1445599450362

PhotoGrid_1445594989625

PhotoGrid_1445595538553

0 thoughts on “KITT??

1. what is wrong wid these young n frighten gal yah … guess its all about the hype. dem nowadays hot gal yah do anything for the hype n the social media life.kmt yall r sick! i dont even want to mention the big woman dem wha lost dem age paper. nothing wrong with dating a younger guy. but when u know him have him kids n baby mada n u haffi a provide for him n his family now thats sick af!a wha so bout dis yah bwoy yah!is it the hype or him cocky! to each his own tho… but kit it nuh look good!it nuh look good at all… every min u ketch pon jmg n every time its about another gal. have some respect for u kids n baby mada.

2. As unnuh see smaddy background look a Lil similar unnuh draw unnuh own conclusions kmt dem 2 don’t even look like dem familiar wid each other.. Dat Lil girl deh wid 1 Lil boy name dre weh she always post so me nuh know how she n kitt reach Inna same boat.. As fidi 1 Kizzy shee, shi needz fi get arr acts togedaa **Inna me deepest wally voice**

3. no mi tyaad a fi him story dem. Unnu wiseup unnu females wehh a dead ova dis boii caus if it nuh guh suh it near suh. di boii love likes who nuh kno dat nu born yet.All zelapang been f**kn him.Man aguh tell ooman wehh dem waahh hear…but word on the street is that jada sell pussy suhh kitt a buy now?i wonda a who a school har??dis boii is very charming and such a liar a suhh demm gyal yah get ketch.dem need fi run guh duhh a std check.a wah day me see wid mi own eyes him a link ugly edel a pegasus. Met nuh shame dem ya gyal ya nuh have.

4. Kizzy a wha a tru when u deh round di big man an him fren dem u a di laughing stock,everybody a chat say a wha dat yuckkkk,kingkitt love things so anything goes as long as him a collect wen him done,di lil instagram hype weh u a get remember instagram no real,u doing too much dragg queen,kitt baby Mada winning n the other coolie grl.A dem old man deh a ur son dan kitt,kit ur stomach strong

5. Nobody is winning.stupid female s making this unambitious boii tekk dem fi clown jus fi get wehh dem have.why on gods green earth him cant look a wrk?? Fran yuh betta nuhh get caught in dis foolishness!!

6. In Kitt’s defense, he does throw at least one party a month and they are usually very well attended so I don’t think he is desperate for money and things from these girls. It is obvious that these girls however a try look a hype off him because if you know he has a baby mother and kids and hear how he deals with women, why would you put yourself in a position for that to happen to you? No amount of sweet talk can change the fact that he f((ks and ducks. Some women make it too easy for a man to whore them out and it is time these young women wise up and get some pride so I wouldn’t blame Kitt fi f**k dem if dem a bring the pussy and gifts come on a plate.
    But what do I know, I am just here for the spicy suss on this website 😀

Who is the bow legged guy in the summit pic by the way?

7. @wendy if Kitt party dem did a mekk him di $$$ as yuh sehh him wuddnt need fi a f**k fi clothes n shoes n nuh own nothing inna life. all a dem want place inna one barrel and roll dung one hill.classless,ambition less,careless and outright fool.

8. Met yuh need fi run a story pan Starr Girls caz it luk like di group mash up … it nuh luk like babystar , diva n barbie naah chat

9. Sender what a way you a watch up Kitt page though, stalker much lol like me and them not friends, but really though you sound hurt. Kizzy ain’t the only one leaving under his pics, the crayfish girl does it as well and many others people can’t have friends anymore???? That mean them deh? Like a wah so he is not the only man weh love likes and gi bun almost every man do it so what, sender you really hurt. Dutty stinking Edel is that you??? Or Kelly is that you??? Sender get a life

10. Lmaoo they got me on some amber rose shit now? :’)….am lost asf,sigh this earth.

@coco I sell pussy?,didn’t know…..That title is given to even the married woman,must married Fi sumn haha.

Thanks for the publicity,dre wah hear dis to rawse lmao.

11. Wow,Lmaoo they got me on some amber rose shit now?,lol am lost asf. @coco lmaoo selling pussy is a title to even a married woman,must get married Fi sumn haha,this earth tho.

Thanks for the publicity 🙂

Can’t believe a this people a blow down mi phone for…sad lives.