A WHICH HEF HOUSE THIS?

13 thoughts on “A WHICH HEF HOUSE THIS?

1. Then is a man that Fretty a message with? Cause if is a man that on the wallpaper him look like a battyman too. Smh. Them lives sad bad. Smh

2. Gm Met

You know “macka” is BIMMA KID right? Lol
    That confirms your question whether he’s a man or woman
    Remember they just fall out .. Him and fretty
    BIMMA kid is a man people .. A male

3. From I was birth till now :bingung :bingung me Neva see this yet :ngakak :ngakak yes @ fashion passion I see the kid dashing words on ig what a man dress and act like woman , all have up dog inna hand :ngakak :ngakak fretty I cant Stan u ewwww u look nasty thank god fi bleaching cream and correction u are not and , will never be no boss bitch wtf u stay bad inna real life question what is your claim to fame ???? Cause all I see u hyping on ig and all u still look hungry stop hide the Man U dey a the cheap motel wid lmaoooooooooooo …all u do a walk and beg friend fi get fake China clothes dwl wait bimma was your besty right now a who one next bleach out batty man dwl dre fashion stay far from this gal har heart black , me see har inna u shop run fast fast :ngakak :ngakak

4. Lol @ dolly 90210 u nuh easy sah di whole a dem wah put Ina one barrel and roll guh dwn elletson rd Ina are twn sea because dem life style stay real real bad ..wah day mi a stroll tru sum pics from 3 sum & buck up sum glimpse pic wid macka aka bimma bashment lol and him face ugly and fava one irritated donkey ..filter a feem best friend pan IG cause u Neva si him guh party and mek picture man tek feem pic dem yet ..him affi tek dem him self and pretty dem up

5. Lol @ dolly 90210 u nuh easy enough..di whole a dem wah put ina one barrel a shit and roll dem guh dwn elletson rd Ina rae town sea cause dem life style really really stay bad..wah day mi a stroll tru jig sawgg pics dem from 3 sum party and si couple glimpse pic a macka aka bimma bashment lol and him ugly pan di pic dem him look like a irritated donkey ..and weh mi notice seh him nuh guh party mek picture man tek pic a him ..him affi tek dem him self and filter dem out b4 him put dem up

6. They need to leave the girl alone and stop making up shit and sending in cause this is obviously some made up shit. If u got a friend and u stop f**king with each other go your separate ways in peace why there needs to be some type of drama?????

7. “Natural morals”????????? Alrighty Then!!!!!!!!!! “Self confidence”, inna dis yah situation????????? OooooooKkkkkkk then!!!!!

8. Any bady weh know bout whatsapp know when yu send a message its in green the correspondents message is always in white suh Fretty message a di voice note weh green! Suh dis a clear set up suh unu get di fck outa here wid dis shitbut which young gyal wid ambition walk an falla up dem cranny aidsy looking batty men yah young gyal yu need ambition it’s priceless look at the ppl who’s trying to style U