NUTTIN MORE NAH POST FI DI DAY CAUSE DI WHOLE PLACE MASH RITE UP YAH NUNG
Big up Met n Metters,
Met me Google out di whole Internet from Friday till now n mi no find nobody wid dis so this is an JMG EXCLUSIVE!! So sake of mi work me link up wid a prominent big Boss with over 40yrs experience in his field. Somehow di convo turn to Politics n we were saying how di Yung ones dem a behave di same as di old bud dem Inna Jamaica.
So me say Yea especially di young male politicians who a follow back a Michael Manley n a dip dem pen Inna every women ink! So Old Boss say like who dat ya now? I told him I was at a football match in Vip area at harbour view n di handsome MP sit down on the seating below me wid this real hottie hottie wid her head nudged Inna him neck crevice.
After a Lil over 10mins a girl come sit beside me n Met she a di skillest cuz she get di MP’s attention n slip a paper dat mussi fold 32times Inna him top pocket widout him girl noticing it.
U can’t make these things up enuh Met cuz likkle later a next girl call me up higher Inna di βstands n when me go is mussi a love letter she give me fi give di MP n I was to say his constituents a write him bout di road fi fix!Finally dat young man got up n headed for the bathroom n I was just in time looking n see yet another girl run from her seat n go behind di male bathroom door go lay wait di MP. Ok so good unno get di point dat di man have nuff gal a run him down…moving on!
Old boss took a deep sigh,look Inna space,wring him hands dem n said”Dis is what is wrong wid di country today cuz they won’t stop decieve di ppl dem!!?by time me fi say “what di hell u ta..,him say shut u mouth make me tell u this young bwoy!!
“I’ve Seen the TAPE!!! I recognize dat MP from one of Peter King’s tape n DAT MP a fcuk di tail off a former commissioner of police,all di time di commish a scream n holler,di young MP a tell di camera ” yuh see how wi f**k police bwoi mek dem bawl?!!”
Met some ppl a go guess a who but I will inbox u di name.Old boss a big shot QC n him tell me dem can’t run in bout sue cuz firstly MP is a public figure and 2) It’s what the law calls fair comment and 3) It’s within the public interest to know di character of those who represent them!
In closing I agree that we need to correct this mess if we are truly democratic! Politicians must declare dem status fi di ppl choose who n who dem want fi represent dem,no more installing of fishes on our dry land fi lead us! I’m not Jlp but me rate Bruce di highest fi him not in my cabinet speech! I’m not homophobic if ur a competentent gay guy then the job is yours but declare urself so me can have my say! Plz plz GOD me a hope n pray di day will come when we see an end to dis practice of down lo men a shitup di women dem lovebox!
Hi genkle people……….nuttin more nah post till a morning…dis haffi shell…dat tape is real oooooooooooo
Since its a pinkwall exlusive make sure you watermark the video because a certain red eye sea creature lady wanna come tief it wid har nuff self.
nah look
Met man cho, ,,,mi ignorant fi u, help mi out wid a clue no
no myt dear…people soon come talk but mi dus waa know how dat big man tek dat young bwaay……..no dem greedy bad fi buddy
Di one wah ded wah day?
Nooo the one in kingston
Sass-crisse Met, this sound like some G-14 CLASSIFIED INFO MAN…MINE UNU AFFI CALL EEN DI NATIONAL GUARD FI HOLD DI WALL IN THE AM…
what time the tape a come, mi nah move, is this the same tape that has been a rumor fi years from the embassy man dead?
Dat tape cudda neva hit the www ……….dem wudda kill all who watch it cause from pastor to professor to police deh pan it.
Ah whey di claat uh ah seh Met?!!! :cd :cd :cd :cd
Bruce really? Kmt bruce and mp Garnette battyman reid weh dem did ketch a f**k weh get lock up fi buggery and ketch chicken pox in a jail a besties bout rate bruce kmt wen u look in a garnet office a pure kiss up kiss up pics wid him and bruce till me and mi co-worker seh wata way bruce seh not in his cabinet pssh si two parties a walah walah in a shit house further more let i add di business place weh me a talk a OlIVER SAMUELS WAS THE CHAIRMAN FI DI BOARD MI DUN
No man dem yah man yah a PNP straight…
@Met, me say u ago need borda patrol, fbi and all the alphabet boys for SECURITY PURPOSES OVA YAH TMRO…
Dem nah come haul and pull mi at alll cause dem watch over here like hawk..buttttttttt dem tell lie bout dancehall artiste deh pan di tape…those who were recorded did know dem a get recorded and dem neva a hide…politician and top man deh pan deh..but to this MP here now whey a shit up di gyal dem hole people fi call him right out ca..him out ooo
Mi nah move from ya suh enuh lol dwl & mi nah stop refresh di page either lmao
Pnp: peoples national penis
Not to mention di Dj that talk n dress “funny”..Met make Jamaicans fight dem own battle n get out di corrupt politicians.Just know Dat if u Met were to ever release dat tape di revolution would be swift n blood woulda stain di land when di women dem done chop up dem ‘nice n clean straight men”!!
That one is a top…him have a regular sheman whey him carry go pegasus..dem record men taking it fi have something ova dem..he is a giver
As a matter of a fact di same batteyman whey dem call pebbles dem seh a him and him :tkp
Mighty God why!!!! If me neva have a man before, i would not want or interested fi look none in timez like these..SAY IT AINT SO :hoax2 :hoax2 :hoax2
Tru di sender a big up BRUCE cuz bruce a hypo BIG TIME, well it nuh mek nuh sense talk bout tape if names naa guh call… mi tired of this thought provocating saga :mewek2
Di man seh yuh si ow whi f**k police bwoy meck dem bawl…..
My lawd almighty….suh di tape is real to backfoot!!! Any name day dat tape release…rassclaat!!
The People’s National Party has always been the party associated with homosexuals. It’s not a recent phenomenon. People are acting like it was introduced by Portia Simpson Miller. This was happening way back in the Drumblair days. When Norman Manley was alive the Manley family entertained artistic people, including many well known gay authors, dancers, poets, musicians and artists.
It is an open secret. Why do you think Rex Nettleford and many UWI professors were die heart comrades? Why do you think so many of the journalists in the top media houses are PNP. Drumblair was the meeting place for the intellectuals and homosexuality was an accepted part and parcel of the whole thing.
Now this is really grieving…
Lawd ghad, a wah dis. Met mi a siddung pon di wall like higgla stool. Mi nah touch road.
Right yah mi a pitch mi tent tinight, mi nah move, the whole a dem a batty people from long time, and the women dem a pot cover, and it’s the both parties, but I think the pnp more open wid it.
Yep @ artistic people @ SEXY REX das y pj and rex did start wear di same type of clothes :maho they had the same fashion sense
rear admiral
Oonu think if PNP wasn’t so pro-homo, Barrack Obama, who gays call the First gay President and the Ally of the Year, would ever visit Jamaica?
Don’t be surprised if some a dem embassy man deh track down the owner of this blog and squash the story before tomorrow.
If no tape naw release,me hope at least some names will finally call. Pls for those wid the info, beg you dash it pon di wall caz we know seh Met caw call dem name so come as anon if you wish. Pls and tonks
there was a commish who was admiral and him name rear, wonda if him a live up to him name sake
Met!! A long time me hear dat story…years now about 8 months after the tape di bus road & during the time when the trial for Peter King’s killer was going on… Anyway….. my best bet for the politician in question is Mr. Man weh di go pon di dancin show and do the hula hoop…. Him a big time snapper.. Him did deh wid the male media mogul.. and that’s why him marriage did mash up cause the girl couldn’t believe how him trick har…I don’t know how him still a walk a trick woman…. anyway enough of the tea.. I swear mi dash out the whole cup!!
is not that one………………..that one was mekking a man bawl out fi breed him pan di tape…….a regular him trick gyal and breed dem n den mek dem dash whey di belly
Mek me go start di wood fire an set awn a pot a coffee fi all a we whey a go bleach tinite :table: :coffee:
Met me a drop one clue n run gone!i repeat jus one stone a fling n mi nuh care who fa head it buss!!
Dem say MP is from Royal blood,yes di bloodline a toppanaris Inna di Party!better yet go listen Merciless tune titled di Gal dem Gizzada in which he declares ” so di father,so di son,mi puppa was a Galist,same way me tun!Couldnt afford fi let me hold man down!! Ooooh but u have u sooo have n it’s u,its u bringing shame n scandal pon di family too!
Knock, Knock which of the three: McMillian, Thomas or Forbes.
HI MET! π
good evelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn…none of the above :tkp
u miss out one a dem whey did come after one………………
no no pp u call di name sorry mek mi :tkp
rear man
The timing of the release of this video is no coincidence due to the fact that there is election soon.
Metty o PhantomPhoenix halfway bingo but don’t tell her a which one!! Dem haffi find out di other half dat is di politician! Di commish n di MP is a couple dem go hand in hand!No bother ride out di kawasaki bike me a beg u till dem get both a dem plz n thanks!no sahhh histrie pon Jamaica land we love!!
di commissioner get a deal but di M.P got no deal cause him did a get out di ole man…..what a way him good looking :hammer
:maafaganwati Me love research and me will attempt to “marry” the 2 lolol
Okay Met cause one out of the 3 look “funny” π π
A so someone jus tell mi seh him always look funny
:salahkamar Oh I can’t wait for this Revelation in the morning. I been hearing about this Peter King tape for years.
Met I hope is not nice clean skin Francis Forbes u a talk.
no not forbes
So will you be releasing the Tape ? or will you just be stating names of people you saw on the type ?
Do you think this may be a political ploy ? both parties play on homophobia during elections.
Mcmillan dead ling rime to raas. A luchus. Plus he was one a di youngest commish ever. That explain the favors. Then him did a run fi seat a linstead. Den him mawga dung. A wonda a cudda wah so. Batty business and mawga dung.
:tkp
Me rass! Yu Mek MET RIDE….You still have fi “marry” him wid de MP. Is the “young” part mek me can’t think of the MP me a think him nah no portfolio.
He was young then….him look later 40ties now or so…not in no great shape i must add
but fairly good looking
Is it Thomas & Buchanan?
WONDER IF A THE SAME MP WEH HIM FATHER DIED A COUPLE YEARS NOW
Is the MP’s initials JS?
Mr Paulwell
Met, me no see me last post…guess I got it but it too soon fi reveal. Okay me can wait while me blow pon me hot Tea and munch 2 Biscuits π Me so intrigue me absolutely forget fi eat me big dinner, lol
So metty… Based on the clues from di peeps.. the first one a lushus… him di always look funny enuh…Neva married or seen wid a woman all him time in a di force… Movin on to who di MP cud a be.. well since u seh a nuh Mr. Hula Hoop den mi narrow di search to 1 of 3.. Hailzy, Julie Robbo, or Pete weh mek man rob him… noooo nooo nooo.. betta yet could it be the doctor from out a west??? Yes I think it is har one a dem deh!!
Met yuh need to have a job section if i am living in new york i am going on vacation for one month and need someone to take care of my patient in manhattan 170 a day desparately need someone decent
Will post tomorrow
Mikale Phillips and McMillan
Shawty, me comb the phillips angel and him don’t fit the hint from sender cause him enter politics after gizzarda mek, but the domestic violence fit Met clue…boy oh boy dis one complex π . McMillan still fit, but coming from JDF and having an history of being an oppressive asshole π I doubt him would a bawl unda hood cause dem type de usually have a pain tolerance, then him may download after work hours as a true bitch, lol.
Buchanan have a strong family link to politics and there are 3 buchanan serving. Thomas most definitely fit the DL angel. I can’t wait till we get the answer tomorrow.
I wonder if is big fish Paulwell. Mi always seh him nuh gay, but wen him did pick up careless Lisa fr kirk, who ever bleach ouy and stiff like wen u left chicken inna oven too long, a dat tell mi seh yes, him gone. No man of his caliber shouldn’t want she, she lacks looks, brain or charm. Great beard she mek.
Met can you give me a link for the lady who have the job offer. I know someone who wants the job..thanks
REMEMBER the work is temporary!
Peter phillips son. Him did beat up him ex one time.
MET!!!! Me know it still early inna de day yah, BUT ME a dead fi know who the lovely couple are in this bangarang yah. Senda again, thanks fi the adrenaline rush π π
BTW, a hope the person filling in TEMPORARILY for that kind person willing to give a person a bly DON’T PHUCK THE LADY OUT OF HER JOB WHEN SHE RETURN!
Dian, get them ID and take a picture of it. If them no have no steady residence, and full a story (verify dem on the spot) don’t mek dem come pon the work.
Ppl call dem out already pp check the comments
PPl call dem out already pp
A de browning dem? π π
Met!! Tell me nuh… Did I solve the mystery?? Half or All of it?
Phantom Phoenix I know man.