ALL FALL DOWN

I remember when Marsha-Lee Morrison used to crazy over DJ Menace until she run go gi Menace bun with Dexter Young (@forever_tns_young). When she was pregnant she try fool Menace bout she pregnant for him when she know a Dexter she did a breed fah. Then again probably she wasn’t even sure who the father of her child was because she was sleeping with Menace and Dexter at that time. Of recently a fake page name @sweetipee appear on ig bashing Dexter and it is very clear to see that is Marsha-Lee create that fake page because she even compliment herself in the comments under a picture. DWL! Marsha-Lee u claim fi say u are a queen to your new man then u dont need to be creating fake page of your babyfather just beacuse him start date Kim (Menace babymother) . And Kim you just as nasty you couldn’t find someone else u did haffi pick up no good no ambition Dexter lol just to spite Marsha-Lee.
Screenshot_2016-01-04-11-19-50

Screenshot_2016-01-04-11-20-50

Screenshot_2016-01-04-11-23-11

Screenshot_2016-01-04-11-24-56

Screenshot_2016-01-04-11-26-32

Screenshot_2016-01-04-11-40-09

Screenshot_2016-01-04-11-40-35

8 thoughts on “ALL FALL DOWN

1. Marsha lee if is really you mek da page…yuh need fi guh check into thee closest mental health facility ASAP…no sah…yuh nuh righted a bloodclaat…ah some fatal attraction sinting ah gwan…somebody needs some meds!

2. I’m not surprised this bitch f**ked a lot of dudes. Just like how she did a try set up ar mawga cousin pan Troy fi nyaam him out afta di man done f**k ar out already. Remember when hungry was killing you and you asked him for a box a pizza while you were pregnant? Smh where was your baby daddy then? Young dumb and fulla cum! Move on with your life child!

3. All I know di girls dem look superb n sell off!! Especially di one Inna di black!!up up waayyyy up!!Johncrow belly see more food ya bredda!

4. So let me get this straight, Marsha-Lee take weh Menace(Kim babyfather) from Kim and now Kim take weh Dexter(Marsha-Lee babyfather) from Marsha-Lee. Pass round donkey !

5. Di story finally reach. A bout 5 year now mi a pree the whole a dem. Menace and Kim did deh from high school. Them reach university and a gwaan till Kim ketch belly and dem lef. Then Marshalee get front appearance and a hype the most way. Till she ketch belly and a hide. A nuff ppl did think a Menace pickney, up to now u hav ppl weh think a fi him. Marshalee gone tek up hype down low batty man and a gwaan di most way. But him never own her up before during or after she breed. Kim start show har colours good while now a hang out wid the well hype crowd and a fren the dancehall pass round gal dem. Couple more things to the story. But we see how it play out. Can’t understand why Marshalee woulda get mad tho, u tek fi har man wen dem did deh. She tek urs wen him never even own u up. So wha di problem? It obvious is Marshalee mek it, but then again a coulda har cousin.

6. Kmt who is suck pusssy menace? Menace weh a suck the young gyal dem pussy and a talk bout a them alone him do it to.menace a f*k a likkle 18yr old girl a portmore him present girl and the little girl have the same name.as him drop him woman a work him have the gal car gone pick up the other Monique and a suck har pussy the wol day and tell her how much him no do it to the other Monique…woooooiiii met this want a story to it self cause them gyal yah love boast pon man too f**king much