Monday morning another man light his house and vehicle because the girl that he leave his wife for gone leave him
5 thoughts on “UNO SI DIS NOW?”
Huh, I don’t understand what’s going on here, if I’m understanding correctly you said the man was cheating and the wife found out and he burn his car and house, is that right??? And if so was he or anyone of these women in there at the time???
Smdh he left his wife n gon start a new life with the matey n after a while his new girl in return leave him.Feeling all alone n him can’t go back nor forwar.him can’t 7 or 11.Him bun up his bus n house! That’s my takeaway.
Sometimes the grass look very green n kept from cross di street…. So my girl setup shack pon di lawn n notice seh a bere patch patch ina lawn…. Hose n sprinkla system nah wuk good so shi splurt…..
So wah him bun dung di house n vehicle fah… Yow my lawd, if yuh cyah tek bun dont give nun…. Den agen, easier said than done…. but mi nah kill nobady, bun dung no house n certainly not killing myself…. Dem nowaydays buna yute yah no kno how fi run road….
Huh, I don’t understand what’s going on here, if I’m understanding correctly you said the man was cheating and the wife found out and he burn his car and house, is that right??? And if so was he or anyone of these women in there at the time???
Smdh he left his wife n gon start a new life with the matey n after a while his new girl in return leave him.Feeling all alone n him can’t go back nor forwar.him can’t 7 or 11.Him bun up his bus n house! That’s my takeaway.
A good suh why him neva just tek him life tuh
Sometimes the grass look very green n kept from cross di street…. So my girl setup shack pon di lawn n notice seh a bere patch patch ina lawn…. Hose n sprinkla system nah wuk good so shi splurt…..
So wah him bun dung di house n vehicle fah… Yow my lawd, if yuh cyah tek bun dont give nun…. Den agen, easier said than done…. but mi nah kill nobady, bun dung no house n certainly not killing myself…. Dem nowaydays buna yute yah no kno how fi run road….
Nuh Ramp Wid Mi…
Me drive pass there everyday an why them left the burn out bus rite deh so