Dear Met,

U know gully bop new song Delilah a di fuss song him sing dat mek any sense n me can relate?
Met sake a 2 wicked Delilah chicks me bigger bredda a pree me n a show me bad face. From Monday the tension a get thicker n the stress have me a way over this Bs. Him did have this Delilah X girl from 24yrs a back n him never wife her cuz is at least 5 of us get our wi-fi from her hot-spot.

Last month I was driving by cross roads n saw her for the 1st time in mussi 7yrs n she forward Inna di car.She told me that she n mi bro lef from 2006,so all of us move on n have we yutes n ting.I carried her to my place n‎ 1thing led to another.I got thru 2 other times since then.Now in November I linked up with this other Delilah Y n we hit it off me get thru n a say Yea me have a yard link on standby cuz all of us live same scheme.Smaddie go tell mi bro dat dem see me n him ex girl n u kno dat di man draw fi my Delilah Y!!our mom n sis live in the same yard as my bro but I live alone.

Last week I went to check my mom n was there till late when me see my Delilah enter the yard with my big bro…she said hi n step pass n gone wid him Inna fi him house.I calmed my nerves cuz me kno dat him kno dat me did sort out fi him girl too.i went outside the yard n sat outside n just a ponder mi next move.After a while she came out n open the gate n kept looking bk n forth‎ n when the coast was clear she ran up to me n whispered” u saw me 1st so don’t worry urself,a di better bredda tell u nuh notice how me rail up n bawl wid yuh??u hear me a mek no noise wid him?

Fast forward Sunday night n I’m babysitting my nephew cuz my sis gone a church n mom sleeping.I wanted to pee n u see how GOD great cuz I went outside instead of the bathroom. I opened the gate n buck up pon mi bro wid him ex Delilah X,who me did sort out after 7pmish earlier SAID day! She said “HI” n step pass me gone Inna room wid mi bro.‎Now let me tell u how my world came crashing down based on what happened next!

I couldn’t leave my nephew so I stayed in the yard,Met can u imagined how traumatize I am becuz that effer ravaged her till she holler draw crowd!! Her terrifying screams pierced the midnight silence n will haunt me for the rest of my life I swear!! So my mom is now awake,my nephew is crying cuz he thinks someone is being crucified,oh yes he actually ask me if my bro was crucifying the girl like how dem do Jesus!!?The neighbors are peeping in our yard n is like everyone a look pon me fi do something. He was having none of it n it only ended when I heard him scream “Whooooaaaa Mi reach!”
https://www.youtube.com/watch?v=l0HrKCY7DNg
I tried to tell him after that he needs to be considerate of our mom n set example for our Lil nephew but di man get heated n a say is just becuz me jealous of di revenge f**k dem him a puddung.The whole thing mash up mi medz n ego Met cuz is 2 days now is after 5am me go a mi bed n had to get up 6am fi go work! I was happy when she use to scream in pleasure wid me but the pain she a scream Inna fi him jus sound better kmt.

So u see how 2 women can mash up family n cause war??What manner of women take 2 brothers sametime much less in 1 night??He think he has won enuh but Met I called his 1st babymother last nite n she say u know a longtime she like me n me must come pick her up today.Im struggling to make a decison cuz a part of me wants revenge but the other part knows this will mean war.If only I can get that damn delilah screams outta my head so I can think straight!What do you think I should do I’m just sooo out of it rt now.

15 thoughts on “DELILAH

1. NOOOOOO
    LEAVE THAT ALONE!!!
    LOW THE MAN BABY MODA….
    UNNO A GO END UP WITH KNIFE AND LAS AT EACH OTHER THROAT SAKE A ONE HEEP A SKETEL….
    MORE GUAL OUT A ROAD BREDDA..
    ME KNOW IS A PROVONG THING BUT HIM WRONG AND U WRONG…
    BWOY WHEN ME AND MY BREDDA BUN THE SAME GUAL WE SIT AND LAUGH AND BOUT IT…
    CAAN WAR WITH U BREDDA UTE!!!

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

I am my brothers keeper’
    What else unuh share? You an yuh bredda is just as bad as di careless crotchiz unuh a pipe!
    Teef from teef God laff’

3. No brejjin…..nuh vex. A nuh sweet di sorting did sweet har. Is due to how yuh sort har out proppa ina di 7pm-ish an bruise up di puxxy. So a just di pain from your “up to di time irishmoss-ina-back daggering” mek she a cry. Yeah man. Yuh beat it up mek it swell up an hurt up batta an bruise up. Dats why sheeda cry. Plus memba say your original Delilah say a yuh alone mek she rail up eno. True him know u ina di next room him a try prove something. Him goodly did a pinch pinch har up mek she did a holler out so. Nuh watch no face. Draw fi di next Delilah cause a you a di original Delilah Peggy. Big up yuh self Mr F**kafta. Mi like yuh style. Lol.

4. large up d song … Didn’t care for d article story (((( big big tune ))) I say from long long time ….

Why men always cheat and when they finally get bun is d woman fault or dem cyant take it ?
    ((((((((. Large up Chin Chin ‘ s aka Shauna Chin new song ))). ” WHY ”
    ” WHY ”

Too much drama in general, but I must say… Great artistic work from d two of them

5. Good morning Met.
    I try not to use the people dem computer at work but this story mek mi bruk the rule. Mi nearly drop off a mi seat to backside with laughing, Big Dutty laugh in fact. :ngakak

6. M GEE SING A GOOD HOOK BUT GULLY BOP RUIN DI SONG PON WID HIM BORING STYLE A MEK SONG ALL ABOUT HIM DISS SONG SHOULD BE A GENERAL DAT ANYBODY CAN SEH A MI DAT BUT EVERYTHING IS ALL ABOUT DISS GULLY MAN A SUH DEM FLAP

7. CHIN MEK SONG BOUT SHE NAH LEFT GULLY BOP WHICH ODDA WOMAN A GUH SING DAT…. WRITE SONGS WAH MEK SENSE OLD FOOL WAH DI GOOD SONG WRITA DEM DEM WHO A GUH BUY DATTTT CHIN

8. I don’t believe ppl realli live so and I don’t believe dis story dis is nothing but bare slackness from all side