BUDDY STRIKEIJ

PhotoGrid_1453389646053-Optimized

Hello met and Metters

Romie buss yah now….unno member Romie??? Wah seh him buss…. a now him buss… Stacy and Tash A breed fi Romey… Yes Met… But mi a wonder a who fa baby a born first…

No Tash no Miss Tash sorry… u a d bestest…. u keep ur spotlight on😂😂😂😂… So tash a manager and support worker wid baby on the way😂😂😂😂

Romie strike twice… 2 babies inna one year.. Stacy A wonder how yu feel… yu lef gal fi tek man… but ma it better yu did stay wid gal… cus gal caan breed a next gal.. yu heart suppose to a hurt yu…

Big up Romie and him 2 babymothers.. CONGRATS📣📣📣📡📣📣📣📡🎶🎶🎶 Who seh farin nuh nice… Rup them nah keep no secret fi Romie.. everybody know now seh Tash and Stacy a breed fi yu😆😆😆😆…

We want Met to cover the 2 baby shower😂😂😂

24 thoughts on “BUDDY STRIKEIJ

1. Romie strike….. met mi kno tash and buju nuh deh… a lie dem a tell…. nobody caan kno who buju a f**k hence if buju did a f**k tash them wouldnt a par

2. Dis bitch tash tries so hard to be relevant she need a f**king life bitch a run dung hype when hype dun tash where were u 6 7 yrs ago when dancehall did hype yuh nuh see seh every body wise up n move on to different tings u need to as well. Tash 2015 d lickle time ppl start notice yuh d amount a man yuh name call pon yuh need to get ur shit together my girl cause

3. Tash = hurry come up only reason she has a name is nakedness and man wars

people can say what they what but!

*Lena British & Ms lee crew run fashion and floss the most
    *bam bam & momma bird bring the best vibes
    * Angel run bleaching, she soon turn see-through like Casper
    *fat girl china’s best dancer
    *black rose is best looking
    *Ms live buy luck aka lavish best promoter
    *foreign nice girls are the future top crew
    * Kerry Lockway & Lady Danger have the best basement style outfits

Tash hurry come up ant on no list yet

4. OK FOR ONE AH MUS FOREIGN NICE GIRLS WRITE DIS ONE YA.

1. Camille lee & mitchie boo run fashion not Lena no disrespect to Lena. Sophia and Sophie sweets can dress nice to also charlotte.

2.bam bam lady gangsta & tash Eva bless brings vibes (anyone who talks up in the video light or dances) brings vibes. But I like bam bam.

3. I don’t know who the best dancer is….

4.lavish is the best promoter.

5.Lucky Marvin modeller orthodox and Don Andre are the best dressed men.

6.foreign nice girls are the future crew but they will be the future top crew if they had more money and nicer clothes.

7.Kerry good way is waaayyy better dressed then lady danger lady danger dresses too cheap and tacky.

8. And tash is not pregnant for romey .

5. Tash your a hot mess…go raffle da belly deh….ur obsessed with romei and stacy….but tash, Romie needs stacy, u tash caan walk inna stacy, shoes no day no matter if she f**k woman, girl got class,education and skills. So go hide yourself tash…..I know all of uno so I know is you who wrote this….tash u look like a tranny in that gown……

6. Camille lee and Mitchie dont run no fashion either. it look like is one out of the two of you write that comment. u lot days have long gone so please move swiftly on

7. A father rup a talk the things them. Him chat romie like dog. Romie a father rup yard boy… Romie a look a buss…. met this story sound like a musso them write it… Cus a them start talk the argument. Tash come talk we wan hear the truth

1. Which 1 a d Buju breed TASH put clothes pon dah talk deh Buju look careless to yuh UNNU need fi stop mix up d man inna UNNU loose arguement

8. Camille Lee clothes are CHEAP AND TACKY, she shops at Vauxhall Market and Ali-express she accessorises with a so called designer belt girl please don’t get me started.

9. Camille lee run which show? She a professional whore Mitchie a professional thief ,bianca a professional credit card thief dem Gyal Deh not even own a ting a farrin the whole a di gyal dem a England just love hype and dem Bruk like Dag

10. A jus now uno a find out say father rup chat?? Kiss mi neck back that pussy chat everybody a chicken batty Sophia aka aunty bev cook give him..Romie live no where ?? Kmt father rup & Romie live in Sophia run down council flat ..met listen this butterfly wings Sophia is In JA when police came looking for her cause she thief & get caught too much & they buck father rup in the house them say they have a arrest warrant out to arrest Sophia ….now met tell me how this buss a road if a no yam chicken batty rup chat ?? My girl you sleeping with the Enemy you soon learn my girl

11. Musso & cameille said they not stopping till who go a prison ago & who a go get deported get dip ….we all no a you father rup a go get dip cause you get dip already & your ex woman cherry Lou spend all her last fi help you get back & you turn around diss her fi recycled Sophia father rup you & your crew a hide from dancehall from what day ….lool & uni say unto bad …DWFL

12. Tash a look some more money fi sand down har tuff body, and she won’t stop till she look feminine… she do har tits aready, so u know she want ass, a cute face, soft skin and more flesh pan ar boney pussy was she love show up..sick me stomach

13. Tash jussa try get her money up fi gwaan sand down her body and look more feminine, she do tits,an butt dem say, so her man royal face leff an maybe some fat fi r boney pussy wa she love show so much

14. Father rup chat all sophia wid d gal him a f**k.. a rup tell d gal seh police come a look fi sophia. Rup a yu same one chat seh tash a breed fi romie… romie nyam out stacy pussy like dog an come a road a hype. Rup sophia f**k out who nuh f**k sophia a who reject her we all kno sophia sell pussy. Weddy a d next one yu chat tash wid stacy. Bout team rup unno life dutty unno chat unno one other like dog. Tash a talk bout she an sophia a fren sophia chat tash wid rup an romie.

15. Camille lee don’t look tacky if she shop ah Vauxhall market her things look good so don’t hate everyone mix fake with real brands and if she sell katty thats her business. If mitchie boo thief clothes I don’t mind cause I can buy them lol but they both have nice style and look better dressed then a lot of some young girls. As I said Sophia can dress Sophie sweets can dress birdie can dress Bianca kim west keke hurt dem dem girls look good. I’m not a hater I give credit were it’s due and these women to me stand out. And Erica looks good too buru babymum. musu is cool I hope burglar defends her. Everyone needs to Lowe tash it’s her time now and she don’t even do nothing she’s cool when I see her a bit hype but that’s what dancehall is. Hype

16. When I look at the videos for the UK parties I always see the one you guys call Tash and she is not bad looking and she dresses decent I do not like the colors she put inna har hair but for the most part she’s decent… she has the bottle to do most of what some can’t do it, so go with yourself.. I do not really see har to do much in the parties… so I don’t understand were the hate coming from and why is everyone screwing each other men, the men are low and dirty and the women who participates no good as well.