Dolly mi know u long time and I always like u and I still do but I’m nuh rate u no more!!! Can’t believe u deh wid worthless Kwesi dat nigga don’t have a job or any real hustling ability all him do is Pree di gal dem weh him think tings a gwan for and look dem !!! Scamming is not forever boo what u gonna do when the links dem done ? You better watch urself cause prison nuh nice at all nope !!! I would hate to see u lock up boo di gal dem a go freak u out… These girls are crazy it’s not like the man dem a scam alone and a give these girls they have to help them lol then these girls pretend that dem nah tek no risk and the man a mine them dwl . Robbas dolly And crany Jodi the Feds soon fix unu if unu nuh stop . i just don’t get these girls they living in a dream world I swear… You all look stupid as f**k cause the same people unu a try impress know unu business and always a laugh after unu fake ass !!!
@kimpossible put up how some gyal hot & nuh have microwave a farrin. Sweets put up how she have so-so man and so-so can’t stop the man from have him matie. Kim is smart; be like Kim not dumb sweets & dolly.
At this point all jokes aside,it is now apparen that Dolly is a troublemaker! Is she the bible speak of when the verse say beware n stay away from wrongdoers!! Plz I beg for the last time leave poor innocent sweets outta ur effery plzzz!!Di good don’t must suffer fi di bad so plzzzzzz, sweets try move out sweetie n lef dat hallway n figurines to Dolly!!
Dolly and Sweetscouture she well inna it too. You nuh see “the Lavoguesisters” so-called website, seh dem a fashionistas and ah sell tee shirt. They get ppl dem information fi teef. They betta mine seh Yves Saint Larent corporation nuh sue dem rass fi a copyright dem Logo. They need go stop bleach out dem face and tek picture inna same yellow hallway and show-off the fake tings dem a wear and the tings dem buy after they dun scam ppl fi dem tings
Stop tekk up fi sweets …. Trouble people under quite too bout have people man sweets u don’t have nothing name ambition my girl , u wutlesss bad you pussy sad and salt like sea :ngakak :ngakak in all the years u cannot fine a man for your self first u tekk people husband , then u tekk battyman , now u tekk crissy man stop it why u hide the man who carry u go Vegas ?????? Stop f**k the gal man fi label :ngakak :ngakak :ngakak Dolly am not even gonna start u wutlesss so till you madda hate u like poison gal … U carry man woman , monkey and dog inna the woman house bitch sit down how can u hype on people when we have the same zip code ????? Lmaooooo dwl kmft me hate all bloodclattt scamma and thief
Dolly you are Emma, but the only difference is that you wear fake chanel bags :hoax2 :hoax2 :ngakak :ngakak
these low life bitches these days need some class no ambition at all
So she’s emma n har scammer man but still live with mummy
She should be ashamed! I hope she know she the government have Instagram and Facebook too
Dolly mi know u long time and I always like u and I still do but I’m nuh rate u no more!!! Can’t believe u deh wid worthless Kwesi dat nigga don’t have a job or any real hustling ability all him do is Pree di gal dem weh him think tings a gwan for and look dem !!! Scamming is not forever boo what u gonna do when the links dem done ? You better watch urself cause prison nuh nice at all nope !!! I would hate to see u lock up boo di gal dem a go freak u out… These girls are crazy it’s not like the man dem a scam alone and a give these girls they have to help them lol then these girls pretend that dem nah tek no risk and the man a mine them dwl . Robbas dolly And crany Jodi the Feds soon fix unu if unu nuh stop . i just don’t get these girls they living in a dream world I swear… You all look stupid as f**k cause the same people unu a try impress know unu business and always a laugh after unu fake ass !!!
Smh..
Scam an apartment…
These chicks are a waste is this what our young ladies are looking up too Bitch how bout you go scam s degree withcho dumb ass
@kimpossible put up how some gyal hot & nuh have microwave a farrin. Sweets put up how she have so-so man and so-so can’t stop the man from have him matie. Kim is smart; be like Kim not dumb sweets & dolly.
At this point all jokes aside,it is now apparen that Dolly is a troublemaker! Is she the bible speak of when the verse say beware n stay away from wrongdoers!! Plz I beg for the last time leave poor innocent sweets outta ur effery plzzz!!Di good don’t must suffer fi di bad so plzzzzzz, sweets try move out sweetie n lef dat hallway n figurines to Dolly!!
Dolly and Sweetscouture she well inna it too. You nuh see “the Lavoguesisters” so-called website, seh dem a fashionistas and ah sell tee shirt. They get ppl dem information fi teef. They betta mine seh Yves Saint Larent corporation nuh sue dem rass fi a copyright dem Logo. They need go stop bleach out dem face and tek picture inna same yellow hallway and show-off the fake tings dem a wear and the tings dem buy after they dun scam ppl fi dem tings
Stop tekk up fi sweets …. Trouble people under quite too bout have people man sweets u don’t have nothing name ambition my girl , u wutlesss bad you pussy sad and salt like sea :ngakak :ngakak in all the years u cannot fine a man for your self first u tekk people husband , then u tekk battyman , now u tekk crissy man stop it why u hide the man who carry u go Vegas ?????? Stop f**k the gal man fi label :ngakak :ngakak :ngakak Dolly am not even gonna start u wutlesss so till you madda hate u like poison gal … U carry man woman , monkey and dog inna the woman house bitch sit down how can u hype on people when we have the same zip code ????? Lmaooooo dwl kmft me hate all bloodclattt scamma and thief
Lol I would comment but I’d rather not.. Get into deets
Every dog has their day and what goes up must come down.
Only salvation lasts forever. 🙂