Whelppppp Foooterrr be wise..when Ishawner is winning your son is winning too…I agree with you about killa and him stagnant career but when it come to Ishawner you operate worse than a oman scorned…I feel u really thought that Ishawner would run back to you and it is a shock to your system that she hasnt…you obsess fi chue
Real taak… If killa neva did a focus pon ada artiste tings wudda diffrent…
Di funny ting is dat him still a buss new artiste after all d stab him get ina him bakk…
mi nuh tink Killa a worry bout stagnant career, him a buss yutes same way…
Foota luv throw wud like gyal tuh much….
Misa pussy watchman… Dats why him fren dem fukk weh him ooman…
Don’t figet seh a killa bring foota a road….
Foota move your nasty rass, you looking ah hype but member is only one good hand you have?
How is your head game with Your bookings game you know….lool
I am not a fan of your whore ex but why you cussing di gal,when your booking girl, is 10times worse, you must stop and get over your ex and move on now, kmft
Mad a road Ishawna! :kr
A Chino write dis fi yuh or Killa? :siul
I see a nedda bax in di horizon
Whelppppp Foooterrr be wise..when Ishawner is winning your son is winning too…I agree with you about killa and him stagnant career but when it come to Ishawner you operate worse than a oman scorned…I feel u really thought that Ishawner would run back to you and it is a shock to your system that she hasnt…you obsess fi chue
Real taak… If killa neva did a focus pon ada artiste tings wudda diffrent…
Di funny ting is dat him still a buss new artiste after all d stab him get ina him bakk…
mi nuh tink Killa a worry bout stagnant career, him a buss yutes same way…
Foota luv throw wud like gyal tuh much….
Misa pussy watchman… Dats why him fren dem fukk weh him ooman…
Don’t figet seh a killa bring foota a road….
BITCH WHERE??????????
Unu se killa stagnant but wen killa dem pon Di ship ja rich cruise … Di ppl dem foot nuh de a grung
Foota move your nasty rass, you looking ah hype but member is only one good hand you have?
How is your head game with Your bookings game you know….lool
I am not a fan of your whore ex but why you cussing di gal,when your booking girl, is 10times worse, you must stop and get over your ex and move on now, kmft
Dwl foota… song sound good still
Ok ok I must say I like this hoeshana di riddim bad and the lyrics relevant
I like it
Best of ishawna!!!
A only footage give her a hype.. Don’t Like nuh of them but he’s right
BATTYMANFOOTAHYPE GET OVER ISHAWNA N GET A LIFE U DEAD TO HER ..MOVE ON YOUR IN THE PAST DWRCL