31 thoughts on “HUH??

1. Peaches u must stop it u fight out rampingshop likkle money from Connie and then u cry to rayray sey u n Connie nah f**k bout Connie cocky dead.peaches stop it Connie pay icolette $200 fi talk n she talk.but peaches a how much money u pay tony fi tek DA pic yah. Mi nah go show Kayla tho.look at u u don’t look good .u tek weh restaurant money fi mind tony but a want Trudy tear up Yuh donkey looking BC.

1. TRUDY CYA TEAR UP NOT A BLOODCLOT BUT A EYE FULL A WATA.. ALL DI F**K WEH CONNIE NUH STOP F**K PON AR… 10 kids and COUNTING AND ONLY 1 she AV.. Mek she all move ar nastiness to cause she nuh AV nutn bout ar cause she still deh wid him

2. TRUDY CYA TEAR UP NOT A BLOODCLOT BUT A EYE FULL A WATA.. ALL DI F**K WEH CONNIE NUH STOP F**K PON AR… 10 kids and COUNTING AND ONLY 1 she AV.. Mek she all move ar nastiness to cause she nuh AV nutn bout ar cause she still deh wid him

2. OMG, these dancehall people can’t tame. they just go around sleeping with one another with no care in the world.
    Isn’t Connie with Coco sister who is or was Peaches friend. Guess Peaches doing the same thing what Icolette did to her.

3. Isn’t Connie (silver crust owner) with Coco sister. Why must these dance hall people walk and %%%% dem one another man. SMH. Peaches aren’t you a little bit too old to have your name calling and all these dancehall men. Guess because Icolette sleeping with one of your ex man you feel the need to go sleep with Icolette friend man. WTH. Lets see who you gonna stop talk to now.

4. Peaches u mek woman look bad not good bad u just too old fi dis control ur miserable hole connie have bout 10pickney n u a shorten dem money.all ugly connie weh fava tank cleaner stop GI peaches Yuh money stop it

5. Peaches tanny tell u beat Yuh pussy mi ago tell u drown it BC stop it peaches you 56yrs old really smh mi n u a fren but mi affi talk the truth. Mi n u Inna ur party n mi look better than you.u look like donkey hole zaar.

6. Ppl is very sad this lady is a very sweet humble lady,who she chooses to deal with is her business. Y’all picking up her body counts like it’s y’all own,ah waah she tek deh sender mon. This lady keep some very nice events and I can bet any money the sender fought they way in her party Saturday, and sweat bullets on her boat ride last July. Stop wasting y’all time talking about ppl that don’t care about y’all. The lady on her nice nice vacation while y’all miserable y’all can’t do nothing but sit behind a computer and talk shit. The sender life better be f**king perfect,I’ve learn to really hate f**ing illerate,no life,no education Jamaicans. Y’all worry about ppl too much,half y’all sons sell drugs for a living,daughters are thief’s but yet y’all want to chat ppl daily like come on when does it stop. You guys have too much free time on y’all hands.

7. Tony ray-ray love likes!!!!him and peaches a f**k!!! A run Gwi if run him peaches send her daughter to Jamaica if go see fat boy if get money and her son guy a big time Thief’s so what the f**k they life is not perfect Dana still a get money for fat boy so it’s still drug money them spend!!!! Fat boy soon on dem

8. Alikkle bird tell mi seh Connie keep peaches boat ride .. den peaches tek di money gi tony Wonder if a true still. Connie yuh muss tek yuh money and mind di 10 pickney dem … WOOOOOOOIIIJEEEEEE AND stop mind di tuff rass ol ooman dem outta road. Put it dung now man. As fi stay bad peaches yuh tuff bad.. And u stay bad , over 10 years now ramping shop and Connie did deh ..

9. @ Bitch I agree with you hun , those low life bum need to mind dem business and leave the woman alone, everybody the woman talk to she a f**k old Nastiness Unnu, dawn and Patel and all a unnu need fi go eat shit and make fly Arrest Unnu, old bloodsuckers Ramping Plaza a old garbage she will never ever be a wife to no one…. …..

10. I would love to know where they life is perfect because all for they stuff is Thiefs goods and Credit card scam peaches,Dana and Batteyman son DONT work and all they is credit card scam and Durga money for fat boy

11. Rumors have been swirling good while now about tony peaches and Connie. She nah leff tony and she cya leff Connie money , lol .. It’s that simple. Both might just a serve dem purpose nutn nuh wrong leave ar

12. A suh nuff a unno dead how dawn and petal reach Inna dis now mi want kno.if dawn or petal nuh BC send fi unno don’t BC come..unno come in like herpes to rass man if the ppl dem want empty peaches,rayray and Connie a fi dem mouth.peaches fi go siddung now and di two dead cocky man dem weh she say she affi pump it for it to stand firm

13. FIRST of all you ppl need to talk FACTS. Yes Dana went to Jamaica but she didn’t see REV “fat boy” she went for the wkend with her cousin for her Birthday. if you knew Dana or Rev you would know they don’t mess with each other they just discuss their son. HE IS MARRIED AND LIVING VERY HAPPY WITH A BABY ON THE WAY. I’M SURPRISE YOU PPL NEVER SAY YOU SAY HIM IN THE DANCE ON SATURDAY. YOU’LL DIDN’T SEE HIM????? SECOND Peaches you need to stop it now you a take TONY Ray Ray them say all big man PEPPER you da wid whats wrong with you a time you act like a mother and grandmother. look how your little daughter is behaving she is seeking attention from you you too BUSY a grease up you old gray front STOP IT NOW MAN.. THIRD you son have to make up his mind if him gay or straight every min he sleep wid man and a whine up pon women inna party go whine up pon you man them and come out the closet cause your the whore version to your mother and 2 sisters

14. Y’all ppl to blotclaut bad mind…. Fi unna Lowe di ppl dem…. Una have time fi tek out una wotless life fi come talk bout somebody who nah pay none of una nah one blotclaut… Di same ppl that ah talk ah di same ppl up inna di video light at di woman party… PEACHES THAT BLOTCLAUT FAMOUS THAT EVERY MINUTE UNA HAVE UP HAR NAME? Nuh suh ah must blotclaut Beyonce… Why una worry about di woman life live una life stop try live other ppl life… Y’all have to stop this. And ah bring all di children inna it, peaches Likkle daughter ah graduate come June and going to her college of her choice some of una nuh hold no blotclaut diploma…. And “gay son” all him gay none of una chan put a candle light to him…. After him have up good good degree and him big job una blotclaut out of order… Una need a beaten why una dem pin dem suh no come like ah peaches family we Haffi vote for come November… Bad mind f**king ppl! Gweh

15. Dawn life is so happy with her husband and family so y’all need to go and get a life,dawn have a job what y’all doing to better your life.she spending her own money and like y’all that dont have a job leave the woman now

16. That’s very good her daughter is graduating and going to college do you say . but she put her business on social she post the video with the boy beating her. “Gay Son” yes hi have degree. degree to take man. vote say what say [peaches a clean up dance. she need to go send the little boy a jail $$$$$$$$$$$ so him stop beg. peaches you should’ve left him with his women you old whore

17. Peaches f**k live dog and Dana is right behind her too!!!!!stop hype up in party please!!!!!!!!! Rev aka fat boy soon stop give Dana the $5000 a month so the blue book him bye give to Dana and Peaches they need to start looking for a job now because Dana know dat little boy is not for rev child!!!!!!!!