RICHIE’S NEW BOO

9 thoughts on “RICHIE’S NEW BOO

1. And richie say a the worst mistake him mek breeding lisa. Michelle get her papers and on to different things. Lef the young gal them with them young stress. And i dont know the ladies

2. lawd Michelle u nuh run yet … Him no respect u him leave u gi have daughter then come back , sleep with he, she & the old lady no man for a big woman u fi do better

3. Lol old gal michie u an yuh friend dem don’t mek one u all going through man stress big old woman like a Unnu a stress ova young boii weh cah do shit fi Unnu God guh wid unnu

4. First of all I don’t know why Lisa name is calling over here Lisa have nothing to do with Nasty lying Richie . Michelle please stop send in post to look attention we all know you have issues with Richie but that’s your probably. Richie da wid how much other women outta road but a Lisa you hot for Why??? Every min Lisa this Lisa that come off her name now Go learn fi hold you husband or Fren Lisa make she teach you cause he loved every min of the romance. Lisa don’t have no communication with Richie and she not dying she very happy. And yes we expect you and ur waste Fren dem to answer back say a lie she don’t stop txt him and this and that whatever Richie is Lisa mistake and pass…. Have fun with your lying cheating broke ass husband.. Bye