WHO IS COACHING LISA HANNA??

24 thoughts on “WHO IS COACHING LISA HANNA??

1. Met she removed the post. Her winning says nothing because SE St. Ann constituents are only following tradition. I live and work in the constituency and there is absolutely nothing that can be shown to say this is what the MP has done. Yes the councillors were encouraging voters to vote for the JLP yesterday because them tired a Lisa. Met if yuh know lie and mouth nasty- check Ms. Hanna.

2. Mi seet on insta earlier… but all lisa do is tek pic with the ones who looks less fortunate!! But shi use r looks and charm fi get up di votes deh tho cuz last year dem did want r OUT!!!

1. G mi wudda want someone ask her how she know di two councilors did not vote or show up????? Was she watching them or had people watching them?

3. Boy dat part puzzling but dem nuh easy inuh!! Warminghton seh if u want help and him check him computer and nuh si yuh name vote fi him yaa naa get iiiiiit!! Yuh tink dem eeeaazy??? Dem check up man dem check up! Warmington brutal nuh blow wow :ngakak :ngakak :ngakak

1. People must put dem pan blast all a dat fi go viral so JLP can be held accountable..U cant not help people because they did not vote for u..Warmington would not get my vote

1. Trained in Communications and a so she exercise such a skill set? Damn shame.
        Dem fi dismantle her ministry because a August month it come alive. Mr. Burger king may tell har fi retire as mrs. Burger king 😀

4. One follower early dis morn seh you forgot to remove the MYC frm ur name heeey insta people dem nuh ramp inuh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak shi only have MP now which is fairly right cuz shi nuh do much

5. Him nuh ramp man! a dat persons ask if dem a orange and want help they will not get it frm him cuz dem nuh seh him! Thats the difference wid sum a dem versus PNP cuz PNP share! Nuh matta wah cula.. den nuh das y Him a Old Harbour God man cuz him help most of dem cuz dem seh him!!! Set up people in chicken farms and ting!!

1. Untrue. Missa hog mouth tek malice to a whole other level, but this will be his last hooorah too, unless him puppa did some strong deed to ensure that neva happen.

6. Lisa could have simply wrote…” thank you all and I will try my best to do my job at the best of my knowledge and I am open for suggestions.” and that would have mean more than all that up top

7. PP U nuh ramp inuh “fools gold but lacking in value” a weh u get dem chat deh from u a sample inuh i swear!! No sah mi watsapp status dis :ngakak

1. lolol…I like you, so no bex wid me when me address you post dem. Ok?
      Me like running conversations with interesting people :kiss

8. It easy to knw who vote u have indoor agents that mark off ur name when u go inside the PD to vote how u thing them knw who to go for .