MEXICAN DOLLO……CAUSE MI NUH REALLY TINK MI FI SEH DOLLY CAUSE DERE IS NO DOLL THERE …CARLOS NUH ROTTEN GOOD AND YUH INLOVE AGEN?? NO WONDER DI PEOPLE DEM SEH A YOU DO DI TINGS DEM………….ANYHOOT…A HOW DEM SEH MAN SHORT AND YUH A FIND MAN ?
39 thoughts on “MEXICAN DOLLY FIND A NEXT MAN SO FAST?”
Good morning Met and Metters..
At first, 2nd & 3rd glance I thought it was a butch and a faggot…
But on a serious note, di smaddi ina di skirt born a man?
Are they sadamites? Faggots? Or wah?
Met, we will never understand the enigma that is the androgynous Bimma Kid (the man who fava one lesbian an battyman all at once)….and we not supposed to understand it either….
My father always used to tell me not everything is meant to be understood….And that is the gods honest truth in this case….
Bimma kid is the embodiment of everything that is wrong with society today….that “anything goes” or “y.o.l.o.” Mentality …..dem think ah fi dem time now….dem nuh know dem day nuh come yet….
Bimma kidd is man Met… who a f**k a big money man and yes, bimma a scamma! Bimma have one a di biggest house up LVP in St.Catherine and him use di gyal dem as beards who love likes. Man he is who likes men and exploit these licky licky females..
One piece a confusing a gwane yasso, bimma child is a girl living like a boy who wants to be with a born-boy. Mexican doggy is a man aspiring to become a lady but now with a born woman living like a man. Unno foloow cause that took alot of thought?
No man….seriously? Lmfao ah true?…can him/it/her really look like a lesbian ….what a pair…a lesbian and a tranny….Bruce Jenner disease dem have ….lmfao I can’t
And from wah day yuh comment dem have mi G…..mi like yuh lmfao…yuh nah nuh behavior lmfao
:ngakak
Confusion out fi kill me stiff dead in de mawning ya :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bimma Kid, you need a flogging :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Kmt MET me tink u link did big..if so all this time u wouldn’t confuse bout MACKA aka BIMMA’s sexuality! How much time unu get confirmation on yah say is a gay guy an unnu still git up everyday bout unnu confuse… Anyway MEXIICAN jus write dat dem no deh, dem a juss frens..fidi umpteen time they both love BUDDY Inna dem BATTY!!!
MEK I REWRITE MET CAPTION FI YUH “MEXICAN DOLLY FIND A NEXT MAN SUH FAST?” SIMPLY MEANS SHI KNOWS BIMMER IS MAN! BUT WITH A FACE LIKE DAT ALL WEN U KNO DI TRUTE DAT FACE CONFUSE AWAY DI RASS TRUTE! CUZ MI TILL CANFUUZE :hammer
Correction LVP scheme in Clarendon sorry suh i dnt want nuhbaddy seh mi nuh kno weh me a talk seh… mi always take that place for St. Catherine geographically my bad :cd
Is that 2 man
Wi not sure :nerd
Good morninggggggggggggg..Is that Bimma Kid?
Yup clear as day a bimma kid
No man!! But Bimma is a man and mexican dolly is a man so bimma is di man ina di relationship har wha?????
Him very very confused and confusing
Demon deh pan dem as wi seh
It sad met but the one in the skirt look manly in the face too. A who name bimma kid
Di one ina di pants :nerd
ok glad I’m not the only one confused as to what is really going on here. But to each his own if dem like it me love it gwan wid ur boy/girl.
Good morning Met and Metters..
At first, 2nd & 3rd glance I thought it was a butch and a faggot…
But on a serious note, di smaddi ina di skirt born a man?
Are they sadamites? Faggots? Or wah?
Good morninggggggggggggg…mi seh Bimma kidd is a puzzlement and wondermet to all human beings I tell u
Met, we will never understand the enigma that is the androgynous Bimma Kid (the man who fava one lesbian an battyman all at once)….and we not supposed to understand it either….
My father always used to tell me not everything is meant to be understood….And that is the gods honest truth in this case….
Bimma kid is the embodiment of everything that is wrong with society today….that “anything goes” or “y.o.l.o.” Mentality …..dem think ah fi dem time now….dem nuh know dem day nuh come yet….
God will do what needs to be done in time. He made this world in order and we waa create disorder
Bimma kidd is man Met… who a f**k a big money man and yes, bimma a scamma! Bimma have one a di biggest house up LVP in St.Catherine and him use di gyal dem as beards who love likes. Man he is who likes men and exploit these licky licky females..
But the person in the picture is not a girl…Thats a man
Life is too short for us to focus on those confusing batty decorations
Im aware of Mexican doll being a Man, Bimma is also a Man Met. Two fags!!! Who have lesbian behaviour!
Good morninggggggggggg :tkp
Bimma u ina yeezy inspired cut up shirt deh doe! :ngakak
u going to get ban oooo…yes man
One piece a confusing a gwane yasso, bimma child is a girl living like a boy who wants to be with a born-boy. Mexican doggy is a man aspiring to become a lady but now with a born woman living like a man. Unno foloow cause that took alot of thought?
No man….seriously? Lmfao ah true?…can him/it/her really look like a lesbian ….what a pair…a lesbian and a tranny….Bruce Jenner disease dem have ….lmfao I can’t
And from wah day yuh comment dem have mi G…..mi like yuh lmfao…yuh nah nuh behavior lmfao
none oooooooooo :ngakak
:ngakak
Confusion out fi kill me stiff dead in de mawning ya :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Bimma Kid, you need a flogging :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
2 funny man
Mi really confused… what are them deh??? Boy, Girl Animal place or thing??
Place cause dem destination unknown dem nuh know weh dem ago wid dem sexuality
Animals
Mexiican doll a di batty man weh come from dwn Kirk / site weh did run weh guh country..weh did kill di man weh cheat pan him
Kmt MET me tink u link did big..if so all this time u wouldn’t confuse bout MACKA aka BIMMA’s sexuality! How much time unu get confirmation on yah say is a gay guy an unnu still git up everyday bout unnu confuse… Anyway MEXIICAN jus write dat dem no deh, dem a juss frens..fidi umpteen time they both love BUDDY Inna dem BATTY!!!
MEK I REWRITE MET CAPTION FI YUH “MEXICAN DOLLY FIND A NEXT MAN SUH FAST?” SIMPLY MEANS SHI KNOWS BIMMER IS MAN! BUT WITH A FACE LIKE DAT ALL WEN U KNO DI TRUTE DAT FACE CONFUSE AWAY DI RASS TRUTE! CUZ MI TILL CANFUUZE :hammer
Gdevening met
do bimma kid go wid nikki cromaz
Correction LVP scheme in Clarendon sorry suh i dnt want nuhbaddy seh mi nuh kno weh me a talk seh… mi always take that place for St. Catherine geographically my bad :cd
Is it me or the Mexican favor Dovey Magnum