Dear Met,
GOD is good all the time so can the church say amen!! I’m over the moon to report the authorities have destroyed the battyfishes’s fowl coop n the traupalins are gone!! Eviction oo!! Concrete blocks show the ppl dem come bk fi build up dem place so the gays had to go!! Further good news is that I drove by the open lot at Canadian embassy n it is fenced round with razor wires,yessss!!!!!! Drive them into the damn sea dem fi gweh!!!
Best news ever though mi likkle spot free up back so happy quicky times are back again!!!!Big up Bo Marley cuz a u did tell dem…
“Jah will NEVER give the power to a baldhead”
Good….but dem predatory parasite ah go find a new spot….yuh think dem easy? Dwl….writer extraordinaire, yuh too rude bout yuh get back yuh quickie spot lmao
Good, but mi wuda sell dat deh peesa land deh caas it mus salt up n stink up wid all dem fishiness deh… Condemned to claat
it no fi use to house but it good enough fi unnu likkle quicky dem ah no like you any better then dem your sick wid no self respect or self worth. mek sure ah no Aids you ah spread. bout QUICKY unno to bright and proud!