TALK YUH MIND 23

20 thoughts on “TALK YUH MIND 23

1. A bad mind him badmind tru him see the man a try do a Lil ting..ole shit! U see how as dem say “I” him well ready fi elaborate.. She gwine mad u dutty bigfoot raaawse! Love gwaan like him no like when ppl bring har up! TANTO big up yu damn self..ya go reach far..and its good to know u have a good woman by u side weh can help stare yo! Bwoy Richie yu need a lipo pon dem breast deh still but ya real yute.

1. I was looking at the breast dem like :nerd…He need fi go surgery dem off man and cut out the meat so dem can stop from grow

2. Oh gosh Richie :hoax2 No, you have to go do something bout dem breast deh…oh gosh…Mi know him must feel embarrassed at times. Oh my!!!

3. AT THIS POINT IN TIME, I DOE KNOW IS WAH RICHIE REALLY NEED, WEDDA A BREAST TRAINER (DAT AH IF IT EXIST FOR DI GYAL DEM AH TRAIN EBRYTING, BUT DEM PIKNEY AND DEM PU$$Y, IYAH) OR TRAINING BRA? :bingung ALL I KNOW SOMETHING DRASTICALLY NEEDS TUH BE DONE!!!!! DEBBIE STOP COOK UP DI BAG AH SUPMN DEM PUT INNA DI MAN TITTY, IH HERE SAH!!!!!

4. TANTO BLACKS, BIGGGGGGGGGG UP YUH BAD WUD BAD WUD SELF!!!!!!!!!! IF AH LOVE YUH OOOOONE MORE TIME…..!!!!! RIIIIIIIIIICH!!!!! #REAL #RICH

5. all mi a watch this thing yah mi caan help but fi notice richie feelings have so much talk bout others and yet to go by land bryant and get him a 52DD a mean the man have breast weh a swing now back to finish watching the rest of this

6. tanto is very humble and will reach far i honestly like him as tuh foota him babymother clearly a mad him look how him hyper more wen nowa seh everybody love the girl,him sick yah man

7. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak You know seh mi nah laugh bout nutten weh “WE NUH PET PPL” seh…How you mean fi a talk seh the gal dem a train everything but dem pickney and dem pusci???? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    (((IF I LAUGH I KIN TRAIT OVA IN YA TODAY)))
    :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

8. Yo…you have a set a people weh when dem come pan de wall a daytime, it tun right up:
    We nuh pet ppl
    ‘Chuet
    Mamacita
    Saranwrap
    Ole Phantom Phoenix 😀 😀 😀
    Simpli
    Johncrow Belly
    Manu & couple more…..
    Yes Met, see your ban list deh now :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

9. Yo tanto cah get nuh real from how the man real rating youth! Mi caah badda with richie enuh mi a pop up with fi him joke dem. #Realrich mi sey! Florida needs you.