Everytime people talk about the kids you are not supporting you put up a bunch of pictures with Haley like yuh a banton di res a kids dem. Ele we know yuh think the God you serve sleeps but we know God dont sleep. The stones the builder refuse may need fi mek up funeral money and hospital money in the future so you be very careful what youre doing.
Loser!! That’s y his career flop frm 19how long ppl around him should be very careful how spiteful this pussyhole can be to is own other bag a kids using this little girl as bate for is own wicked agenda
man career stop a half way tree ya now so him have all the time in the world now to be a part of his “child’s” life…..
when him a jet set all over the world and make all the money never have time to care for the many children or even give them the time of the day….
so it go.. when the money nuff nuff it hard to share but when it likkle bit it can bust inna two share up easy…..smh
Him no have no PR officer. Kmt….Iyanla need fi fix ELE life. Him coming like the Jay Williams (man with 34 kids with basically 34 baby mother)…Look it up met. It will open your eyes to how someone like ELE thinks.
My Dear Met, I am in this same predicament, The person I have my child with put on his social media all the time the rest of His kids and leave mines out of the picture, My advice to all the other kids out there of this Dirty Man is to hold your head up and don’t even look at him. His day will come and God forbid that same Haley him have up will get the bad blessings from her father. ONLY AN UNEDUCATED FOOL WILL BELIEVE that he wont need the rest of the kids one day, Ghetto mentality is real. Met? continue do what your doing with this blog site, May the good Lord blessed and keep you always. Respect.
Thank you so much :kiss
These men never learn, there are so many examples of men who suffer in the end because they dont take care of their kids…it makes you wonder if a jus dunce dem dunce why dem nuh pick up seh it dont pay. Is like him a spite the other kids..Ele..
If him should do a DNA test right now that little girl is not his and the other 25 him not paying no mind is. But is so it always go man dem worship the jacket….I’m just saying
And look how him tute to. Time soon catch up pon them nastiness. Him nuh have nuh shame a this him call entertainment. Look bout yu pickney dem waist man. You did waah look famous with so much change yu ways
Him wicked how him expect his other kids to feel i know a boy do the same thing like him and about 20 year after a sick him get whay him neec a organ and the pivkney whay him gloves up didnt even want to test a dead him dead now so mek ele stay deh god dont like ugly
I have to start wonda if a Hailey madda a post the pic dem cause mi no think a him meck dem picho deh wid borders n shit post smh no mi feel say him n har muma still deh so she access to him phone n a she post dem ting here.
MET me na loompon dem cause me hear say not even Haley a get proper minings if a no Shushanna school fee no pay n guess a how much a school fee to no…$3000 a term cause a 1 regular basic school so dis man is a mad man if him tink say a smaddy him a spite :cool :cool
ELE a waan God mek u live very long long n rass suffa n d day a go come when u a go waan help fr 1 a dem other kids n not even HAley a go help u… U never no a so it go??? PPL unu no wish death pon dis fool mek him tink say a somen else . me never see nutten like dis yet
MEt me na di no kid cause she is not at fault but it mek u affi wonder cause me no put nutten pass dese shady individual u kno…A WONDA IF A TRUE HALEY A D YOUNGEST 1 N SHE N NAVE MUCH SENSE MEK HIM HAVE HER AROUND SO SO CAUSE HIM A MOLEST HER ??????? :siul :siul MET me a no idea me see it everyday go pon him page n u see somen no right nn if a me a Haley madda me check out me pickny
Me have a strong feeling seh a Haley ole tired ass mumma a do dem shit here fi “banton” the other babymothers and yutes…no sah Ele caan bitter suh. A she a make the pics wid the borders and shit fi true 😀 😀 😀 😀 (((OLE SHITHOUSE THE WHOLE A DEM)))
this man is cold hearted and petty, all if u wanted to spite ur baby mothers weh the pickney dem do u? Even if u have a secret place inna yuh heart fi Haley hold it dung nuh so the rest of them nuh feel so bad? This man is cruel and stupid. He has it coming to him.
I just want to know, why does he have on so many accessories and can barely sit down properly in the chair because the pants too tight and him ugly baad.
Yuh know a same way Neville used to post pics of all his other kida them and never post a pic of melissa daughter.
And me used to smh n say God going to fix him. Funny thing the likkle girl look just like him.
Anony 12:32pm Ele say its a cold world bredda so dats why him have to be beating that fake Burberry “scarve” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
(((FROM I WAS BORN)))
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
😀 😀 😀 😀 No sah…I woulda prefa if you did seh “scawf” more dan “scarve” 😀 😀 😀 😀 😀 A weh you a try do? Talk like you a yankee boo? 😀 😀 😀 😀
:tkp 😀 😀 😀 😀
A wonder if Ele member couple months ago when the plane come for him and him never even have money to gas it? and him did have the same likkle girl with him? Met, him tlk to her bout 50 million time, she primeeeeeee!
Smh
mi seh a piece a bad blessing a tek him nd him don’t even know it…this man get up and behave like him av one child what happen the next 27?!?!?!
Beating from behind the grave…
Loser!! That’s y his career flop frm 19how long ppl around him should be very careful how spiteful this pussyhole can be to is own other bag a kids using this little girl as bate for is own wicked agenda
I hope Haley is his because it’s always the ones they hugs and gloves up end up not being theirs
man career stop a half way tree ya now so him have all the time in the world now to be a part of his “child’s” life…..
when him a jet set all over the world and make all the money never have time to care for the many children or even give them the time of the day….
so it go.. when the money nuff nuff it hard to share but when it likkle bit it can bust inna two share up easy…..smh
Mi neva know u can have way way down fathers like all this..bad u nah support dem but why u a shade di res a kids dem?
Him no have no PR officer. Kmt….Iyanla need fi fix ELE life. Him coming like the Jay Williams (man with 34 kids with basically 34 baby mother)…Look it up met. It will open your eyes to how someone like ELE thinks.
God know I dont want to know how he thinks, the only thing I can tell him is that God a go mek him live long and suffer longer
My Dear Met, I am in this same predicament, The person I have my child with put on his social media all the time the rest of His kids and leave mines out of the picture, My advice to all the other kids out there of this Dirty Man is to hold your head up and don’t even look at him. His day will come and God forbid that same Haley him have up will get the bad blessings from her father. ONLY AN UNEDUCATED FOOL WILL BELIEVE that he wont need the rest of the kids one day, Ghetto mentality is real. Met? continue do what your doing with this blog site, May the good Lord blessed and keep you always. Respect.
Thank you so much :kiss
These men never learn, there are so many examples of men who suffer in the end because they dont take care of their kids…it makes you wonder if a jus dunce dem dunce why dem nuh pick up seh it dont pay. Is like him a spite the other kids..Ele..
Mek him stay deh man..
Prolly that’s why he’s always in “a rear” or is it arrear or is it both…
Maybe he loved this child’s mother and still do or this child was planned for and the others were accidents/ one night stands…. me dus a saaay :siul
I think I am more interested in this Haily child’s mother because there is no way I will be in support of this f**kery as a fellow woman.
So your saying the other 16 kids was accident ? Kmrt I guess the rape was an accident also
If him should do a DNA test right now that little girl is not his and the other 25 him not paying no mind is. But is so it always go man dem worship the jacket….I’m just saying
And look how him tute to. Time soon catch up pon them nastiness. Him nuh have nuh shame a this him call entertainment. Look bout yu pickney dem waist man. You did waah look famous with so much change yu ways
Him probably nah no pic wid di odda pickney dem cause him nah mine dem…so therefore there is no pic to post
:salahkamar
Him wicked how him expect his other kids to feel i know a boy do the same thing like him and about 20 year after a sick him get whay him neec a organ and the pivkney whay him gloves up didnt even want to test a dead him dead now so mek ele stay deh god dont like ugly
I have to start wonda if a Hailey madda a post the pic dem cause mi no think a him meck dem picho deh wid borders n shit post smh no mi feel say him n har muma still deh so she access to him phone n a she post dem ting here.
:ngakak
My thoughts exactly Tawkchuet!!!
MET me na loompon dem cause me hear say not even Haley a get proper minings if a no Shushanna school fee no pay n guess a how much a school fee to no…$3000 a term cause a 1 regular basic school so dis man is a mad man if him tink say a smaddy him a spite :cool :cool
ELE a waan God mek u live very long long n rass suffa n d day a go come when u a go waan help fr 1 a dem other kids n not even HAley a go help u… U never no a so it go??? PPL unu no wish death pon dis fool mek him tink say a somen else . me never see nutten like dis yet
MEt me na di no kid cause she is not at fault but it mek u affi wonder cause me no put nutten pass dese shady individual u kno…A WONDA IF A TRUE HALEY A D YOUNGEST 1 N SHE N NAVE MUCH SENSE MEK HIM HAVE HER AROUND SO SO CAUSE HIM A MOLEST HER ??????? :siul :siul MET me a no idea me see it everyday go pon him page n u see somen no right nn if a me a Haley madda me check out me pickny
Me have a strong feeling seh a Haley ole tired ass mumma a do dem shit here fi “banton” the other babymothers and yutes…no sah Ele caan bitter suh. A she a make the pics wid the borders and shit fi true 😀 😀 😀 😀 (((OLE SHITHOUSE THE WHOLE A DEM)))
this man is cold hearted and petty, all if u wanted to spite ur baby mothers weh the pickney dem do u? Even if u have a secret place inna yuh heart fi Haley hold it dung nuh so the rest of them nuh feel so bad? This man is cruel and stupid. He has it coming to him.
I agree wit 10:27 but honestly the pics has feminine touches so i will assume its the child’s mom.. den agen Ele has feminine touches also
:tkp
I’m sorry no disrespect to kids but Haley isnt exactly cute..in all honesty
I just want to know, why does he have on so many accessories and can barely sit down properly in the chair because the pants too tight and him ugly baad.
she is a child. We dont do that on here. Leave people’s children alone.
Hello @ Anon 10:51am 😀 😀 😀 😀 No disrespect fi real but Haley’s face look like she a bout 17 😀 😀 😀 😀
IS IT THAT COLD IN JA FOR A FAKE BURBERRY SCARVE????? JUST ASKING
Yuh know a same way Neville used to post pics of all his other kida them and never post a pic of melissa daughter.
And me used to smh n say God going to fix him. Funny thing the likkle girl look just like him.
Ghana at that!!!
Anony 12:32pm Ele say its a cold world bredda so dats why him have to be beating that fake Burberry “scarve” :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
(((FROM I WAS BORN)))
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
😀 😀 😀 😀 No sah…I woulda prefa if you did seh “scawf” more dan “scarve” 😀 😀 😀 😀 😀 A weh you a try do? Talk like you a yankee boo? 😀 😀 😀 😀
:tkp 😀 😀 😀 😀
@yankee comment :ngakak :ngakak
Yes G….a try talk like yankee ’bout “scarve”
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
A wonder if Ele member couple months ago when the plane come for him and him never even have money to gas it? and him did have the same likkle girl with him? Met, him tlk to her bout 50 million time, she primeeeeeee!