DEM WAA KNOW IF YUH BREEDING

Well I was watching fluffy diva party and I can’t believe how she get suh big ….word pon the street sey she ah breed fe dave….if so congrats in order but fluffy mi nuh like yuh outfit …that deh Bloomas Wey yuh have on nuh look good at all
FF

16 thoughts on “DEM WAA KNOW IF YUH BREEDING

1. Which Dave?. Is Dave her man or ppl man. Unu nuh bada come rush mi because unu know pinkwall come wid mixup so unu come spill the tea. Because if a pure congrats on her page….. dat mean she really pregnant fi true. So sender already know she breeding. So what is the real tea. Congrats young lady. A child is always a blessing.

2. She tek me fe fool a true me first har and talk then she run guh put up status ..move yuh bloodclatt fluffy cuz Plaza and storm dem have it strong pon the street….if me Neva buss it she still would a hide it…

3. @setgoodchin a real thing cause a months now she a hide it a tru Yuh a talk bout it mek she put it up

4. MI Neva did ago buss it but suck pussy dave Wey nuh stop live Inna mi Ole tell me and him a sey fluffy nuh want nobody fe know yet ….suh when him call mi and a bad mi up the other day mi send in the story and buss it but messy tek long fe buss it … fluffy mi happy fe yuh it’s a good look … but baby girl dave ain’t brand new his lips are dirty ..boo congrats again

5. But belly a something coming. So how long she could hide fah. Maybe she just never want to say anything. Jus mek the belly speak for itself. :shutup: :shutup:

6. @setgoodchin a nuh lie Yuh a tell him use to eat out a mi pussy like plate and mi run in to him and him tell Mi seh she pregnant but she a wait tell after her party to buss it out but still Dave everybody knows tongue full ways

7. Unnu jealousy a the girl and are relationship, all a unnu tha t i s taking suckout dave batty hold because a no him alone did greedy as to Ramping Plaza she is no friend to fluffy she talked about fully like dog ,

8. She seems like a cool girl happy for her everyone deserve happiness.fluffy if you are reading this take heed careful of ramping plaza so much ppl could not be warning u just to talk.congrats again safe delivery

9. Fluffy now you marry you can be a wife and stay home. Plus you expecting. So you and your husband not moving in?? Green card soon come. At least him a help you. Keep cooking that good food for him. Gal me rate you. You say this one would have to stay and buss you. He sure did!!! You breed now and your husband is such a good man. You don’t need to be in party. You don’t need to hide you belly now, party come and money make. Dave big up your dame self. Fluffy wine and dine you until all you say you don’t want her you had to stay and all marry her. Congrats again happy people.

10. wah kind a woman would breed and a hide har belly unless anuh him she breed fah cah everybody know fluffy a whore longtime and mi nuh know who fah pussy dave duh namm suh old news dat dave look like fluffy did ago nam the belly like di rest dem she nammm :sorry married where people please get a grip dave nuh wah har a pare f**k him f**k pon har all duh batty wash who nuh get yet a idiot him affi clean it well proppa :ultah