Yes Met but all I know if that piece a stick was a gun!!! Believe me it is not farfetched to imagine what could’ve easily happen!!he is the very definition of what we call “gunbag”
But stop!! a wah diss? dem yah ginjaration a pickney yah. Dear God have mercy on our nation’s children..dem suh sinting yah bun mi to di core..jah know
The bigger pickney dem ah laugh and ah mek dis ticki ticki bwoy ah cuss like him ah man. Mi woulda luv fi beat him likkle batty wid dah same stick deh. Disgusting behavior :marah
And these are our future….really???? Not saying another word.
What a day to be alive….
No words..
Lol )))))
That’s Jamaica Next Top shotta in 2 years
I wonder if him can spell bad man.
Sas’ Chrise
Omg help him cause him digging a early grave!
Honestly I’m not nearly impressed with the adult teacher chick!!she didn’t seem in control at all!! Bring back caning in school I say!!
The little girl more in control of the boy than she
Yes Met but all I know if that piece a stick was a gun!!! Believe me it is not farfetched to imagine what could’ve easily happen!!he is the very definition of what we call “gunbag”
But stop!! a wah diss? dem yah ginjaration a pickney yah. Dear God have mercy on our nation’s children..dem suh sinting yah bun mi to di core..jah know
This is so NOT funny!……and I bet any money sey, dat him probably still a piss bed a night time, and is as dunce as a bat a day time.
The bigger pickney dem ah laugh and ah mek dis ticki ticki bwoy ah cuss like him ah man. Mi woulda luv fi beat him likkle batty wid dah same stick deh. Disgusting behavior :marah