GHETTO LIBERTIES

Dear Met n Metters n Peepers,
A major part of living in the ghetto ‎is the liberty tekking the ppl take of each other.Every move you move n turn u turn some colourful classing a Tek place,for example:
1)This yute a cuss him ooman dat him LIVE wid sey she dun dun done.Him sey all she good for is fi him rest him John n seeds pon her face like how him rest him spliff behind him ears dem!! Met dem still together I kid u not but u tell me now bout liberty tekking.
2) On the busy Bakers street in jones town by Mr.Zacci shop ‎17 July 1994. Brazil did beat Italy Inna World cup final so di street full a ppl. I saw a man ride up pon a Kawasaki n stop in front dis ooman skimply dressed in a bra n Punny Printa.
His greetings forego any of the formal mannersable one u may know n he proceeded as such…
“Yo baby me nah lie,how u one so buff” she mustered
“Nutten me deh yah”
“So wha yuh say,TASTE n BUY…haha??”
She smiled..
Met to my horror n scarring fi life I SAW the MAN pulled open the ooman tights n DIP his HAND in i assume HER baggie…stir n swivel like u know when u a mix lemonade n u a stir out the sugar n u not too sure if the lime too strong so u add a Lil sugar n then u find out it too strong so u stir it some more…?yeah..so like dat.a dat him do Inna di ooman baggie.
THEN he removed what from my vantage point across di road,seem to be 3 fingers n he SNIFFED them.Cant say 4 sure if he tasted them so it mek no sense I lie but highly likely he may have! He patted her tights front n shut it back n whispered in her ears n she got on the bike back.‎GOD’s TRUTH!!
babies
3)Last week Thursday big war bruck out a Jones town BTW a bleaching Yung battyfish along with him lesbo bff and a Lady name Blackie n her son.‎The most amazing thing is that the argument a stem from Blackie a throw wud at Lesbo that she a par wid battyfish n a gwaan like she a goodas! At the heights of the war was the stockpiling of more stones than what use to mek Anju’s wall uppa di hilltop.They were too busy stripping themselves naked to fling any so maybe that save the day since over 200 likkle pickney n dem careless parents were in the direct line of fire. I WAS GOING bout my Lawful CAREFUL bizness to get some Peas soup(but I digress)..
Smaddie send go tell browning Shim dem a dun shim bestie n shim raced up to Blackie face in a flash..such bravery!!!Blackie’s adult son stepped forward n move to Shim!! Me sey Met a movie me a watch Inna real real life enuh!!! So Shim flash off Blackie’s son n sey leggo mi battybwoi a wha u a do?? “Blackie u can’t style nobody bout battymon cuz Ur son a di biggest n oldest battymon bout ya!!!
A ur B$#*clat son mek me tun battymon cuz a him a mi Role moggle stinking dun out Blackie”!!
At this point Blackie’s son walk away lef him mother n head dung Penso street not a peeep of a word from him though his head was visibly still High n not low as one would expect.Lesbo draw whey Shim outta Blackie face n Blackie skin out her bottom give dem,which in turn led to another round of the most disgusting strip poker u will see on earth. I grew weary n left n a yute tell me it deh pon youtube so me a guh look fi it when me not so busy.
So as me say ghetto full a liberties but the one thing I wanna know about the Naked liberty is this.
Why do ghetto Ooman feel that if dem strip naked dem a shame the person dem a cuss???I simply cannot make any sense of it 1 bit,Can anybody she’d some light where dis disgusting liberty come from n its purpose??
Signed#
AlliwantedwasSomedamnPeasSoup
#NeedtofindAnewsoupManCuzeveryfriggingTime!
#Lesbo’sbodylilncuteanddirubbingsturntupdifferentylstilliwouldntmind

7 thoughts on “GHETTO LIBERTIES

1. People who nuh value themselves utter the most obscene things and likewise, they allow others to castigate them in the same regard. The masses are lost–no disrespect a just straight facts.

2. :ngakak I like this blogger, Met? Keep him story coming, it is sooo true when you live and grew in the ghetto the things you see and hear more time will make you laugh so till you piss up you drawz.

3. lol fi wi ppl nuh easy … to answer your question about the stripping when you strip it shows u nuh have a shame so nutten you enemy can say or do to make you feel neither guilt nor shame.

4. One Cameroonian woman did tell mi seh in her country when the women cussing they strip and if the other party don’t or can’t strip off, it is assume they don’t have on a good draws!