WHA MEK SHE FOOL SENDER?

13 thoughts on “WHA MEK SHE FOOL SENDER?

1. dutty gal u need to stop ur babyfather is a better man than dutty mouth trez u act like a first class prize and if bad and ready Karen call him him run to her like thief a she trez love and if she really want trez back she can get him anytime u just did deh wid the fat boy from money team snoop so how trez a u babe now dutty gal a act like lady snoop chat u pon the ends like dog the man dem a laugh after u u jealous a ur frens dem too u a wah big hypocrite u chat them and them done u dutty gal u tink dancehall nic u will see bad and ready weh u dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh trez need u fi tek weh the money this bitch babyfather lef and she a walk a tell people she put him out bitch u lie a di man lef him do u batty and belly u think u got hot u just loose trez a dancehall matress u will see snoop say u smell too u skin ugly bad u look like the noisy chi wha wha dog

2. They really think these men want dem. Nyoka my beauty is another fool..no stop mine Paul Range and him nah lef fi him wife and gal dem. Every time me she her dashing champagne I’m like look how she coulda take dat money and get a good hairdo and fix up ar dutty mout. Paul you kiss dat? Nastiness

1. Anonymous u dead hating ass bitch…I see jayx cocky out your mouth because you have time to chat f**kery

1. You really should know what he likes. You deep undercover sluts entrench unnu self as “friends” with other women. More time a onu a get the most fuk and pass blame off pon nex gyal.
      A new ting now fi pose as man fi out a nex gyal business now it look like.

3. Know this would a reach one heap a pass round donkey mattress dem these dancehall gal go party every night fi look man think them hot thru them do up them body these big old stay bad woman!!

4. @Vernon Noooooooooo she still a cause she is a damn duppy bat fool. Nooooooooo she can’t get him back or you can’t get him back. In any case mi have hIm so go sit down . Baaabye now *his beard tickles*

5. who in dancehall trez dont run thru den him turn roun n chat dem like dogshit ask yak yak hi wonda if dis one do da mining y him so upfront wid har

6. I KNOW NEITHER OF THE TWO CLOWNS, HOWEVER, THIS MASCOT SEEMS HIGHLY DESPERATE!!!!! SCHOOL CHILDREN IN ENGLAND KNOW YOU ARE TRYING TO PROVE SOMETHING! WHEN WILL THESE LAMES GET IT????? WHY ISN’T THE “MAN” THE ONE EXPRESSING HIS GRATITUDE FOR ALL THE “DESERVING” THINGS YOU DID FOR HIS BIRTHDAY? AH HIIIIIGH TIME UNNU OBEY UNNU THIRST AND HAVE A ONE ON ONE WID A BAKKLE AH EVIAN OR FIJI! :travel

7. Yes anytime you c dem upfront anybody a dey one dey a mine dem. These men get jealous too cause they don’t want another man fi get none a di mining. The dumb women mistake it for love cause dem jealous when is really just a f**king game. Treez love Bad a ready and Range love him wife… All these other women just getting careless f**kkk

8. This is the thing I want y’all to understand this I’m a grown woman making my own motherf**king money…. Mi nuh kach mi nuh live pan people yeye top…. I do me and my kids, I have four jobs….my two full time my kids first then my profession, then my part time and let’s not forget supporting and promoting cause dat inna it cause mi work hard. How di f*k unnu find time fi meddle inna people business obviously unnu nuh have nuttin fi do mi always wonder a who a di people dem Weh come pan da summin yah talk bare derogatory (if u know wat I mean ) things bout people who dem nuh related to or even kno on personal basis….and now I kno a di nobody dem , a waste dem, a dag shit dem, a di summin dem weh no have nuh life nuh aim no existence, no worth, a dem ting deh….. Unnuh worried bout who i f**k and what I do…. I F**K ANYONE I WANT TO F**K ….. I TALK TO ANYONE I MOTHERF***ING Please even IF A TREEZ RAZA WEH UNU SEH A ONLY BADA READY KAREN HIM WANT a who do BloodClaaaaat IT A AGO HURT AiNT IT GO BE ME SO how DI BLOODCLAAAAAT IT AFFECT U MOTHER**KERs A UR BLOODCLAAAAAT PUSSY UNLESS UNNU A LIVE AFFA MI AND TREEZ BLOODCLAAAAAT CUM SO IF MI AND TREEZ NUH CUM UNNU CANT PUSSYCLaaaaaaT NYAM SO GUESS WHA WE’LL DEFINITELY KEEP CUMIN SO UNU PUSSYHOLE CAN KEEP NYAMIN…… CAUSE DIS BITCH DONT GIVE A F***K…. DOCTOR TELL Mi PuSH TREE BLOODCLAAAAAT TIMes AND I BROUGHT FORTH THREE BEAUTIFUL PRINCESSES…… THEREFORE MI NUH OWN NUH PRINCE BLOODCLAAAAAT CHARMING MI NUH OWN NO MAN IF TREEZ WANT F**K OUT Di OLLA DANCEHALL A FI HIM COCKY and WHO TEK HIM A FI DEM PUSSY AND DAH GYAL WILL NEVER ASK A BITCH BOUT TREEZ CAUSE I KNOW WHO I AM WHAT IM ABOUT AND WHERE I AM AND STILL ACHIEVING…..MI WANT UNU TEK NOTE BEFORE I BECAME DANCEHALL CELEBRITY BECAUSE THAT WHAT YOU BITCHES HAVE DONE AND I DONT SHY AWAY FROM STARDOM BECAUSE I BELIEVE WHATEVER YOU DO YOU DO IT TO BEST OF YOUR MOTHERF**kInG ABILITY SO BEFORE MY CELEBRITY LIFESTYLE I SPENT MY TIME ACHIEVING AND ATTAINING……I F**KING EARNED THE RIGHT DO AS I MOTHERF**ING PLEASE SO IM SORRY IF WHAT IM DOING HAS HAD A TERRIBLE IMPACT ON YOUR LIFE BuT CANT F**ING YOU JUST GO ACHIEVE AND ATTAIN……THAT DANCEHALL DO NOT HAVE TO BE YOUR EVERYTHING AND OTHER PEOPLES BUSINESS WONT BE YOUR Everything EITHER BUT YOU CALL uR OWN SHOTs U CAN F**K ANY MAN u want AND REALLY DONT HAVE TO GIVE A F**K, BUY ANYTHING YOU WAAN BLOODCLAAAAAT BUY……THATS WHAT YOU GOT TO DO BITCHES SO CAN BE LKE ME AND STOP TRYING TO LIVE VICARIOUSLY THROUGH ME…….. CAUSE THIS BITCH RIGHT HERE DONT GIVE A F**K