GOD IN HIS HIGH HEAVEN

HOW DIS MAN GET INA DEM CLOTHES YAH LORD?? WHAT KIND OF BUTTER DID HE USE LORD CAUSE ALL WOULDNT BE QUICK ENOUGH LORD? LORD WHAT KIND OF CREATURE SLEEP WID HIM LORD AND HOW DOES SHE WAKE UP AFTER SEEING HIM IN HER TIGHTS LORD.
smhf

8 thoughts on “GOD IN HIS HIGH HEAVEN

1. BATTY MAN FATRAT A WEH HIM REALLY A TEK FASHION FAH INA HIM TIGHTS MI HATE R JACKET FATRAT FASHION START PAN DI GROUND CAN SUM BODY ASK HIM WERE HE GOT HIS POWER RANGER BOOTS FROM LOL SHE FAVE MAN IN BOOTS EHHH FATRAT YAH RAMP TOO ROUGH MY GIRL

2. Batty boy that a longtime him a dress like a gal and a talk bout fashion him have a hidden agend. Fashion me bomb clot him fi stop it……. Pussy u ago dead……..

3. Jamaica full of batty men it kills me inside the see my country like that somebody fi just make up their mind and wife them off shit no men left their for women to get the women in Jamaica are walking around with shit in their Virginia because these nasty ass men sleeping with men and then go sleep with their women that nasty I am so sick to see when I go there for vacation and in the party these nasty ass he-she acting waste than me in the video dead uno nasty ass fi dead so real men can born