WHY YUH CHUBBLE WHEY NUH CHUBBLE YUH?

9 thoughts on “WHY YUH CHUBBLE WHEY NUH CHUBBLE YUH?

1. Yuh lucky yuh see 1. I see 2. One velow di navel and one below di belly next to di leg. My gosh I’m no Halle Berry but ….. if me did have dat body….. why would I ever ever go out like dat. Every ting is not for everyBODY (pun intended) Confidence is a good ting but dem must buy good mirror too man. Massi gosh. Smh. Morning Needle Eye. How u do?

1. She wicked to fi harself… Some say confidence sigh. Is har fat from har thigh a brace pon eh dress man, doh know why these big girls no wear proper outfits for their figure . mm kmt

2. Yuh know sometimes me caan stand dem evil people ya weh a send een people pics unuh always a find fault wid ppl at the end of the day ppl Caan mek dem self enuh most time genetics plays a strong factor in how u look and the fact that’s she’s confident in her appearance and keeps up herself hair comb clean clothes that’s a plus I salute u honey continue loving yourself be proud of who you are and besides me hear say yuh a wicked wicked wicked Hair dresser continue being u girl big up!!!

3. @Lady Classic, she needs to wear clothes that fits her body type, there are a million other dresses she could have worn instead of a bodycon dress that clearly shows all the shape u have nd dont have. She IS wicked to herself cuz frm it nuh look good pan mi mi not wearing it! A coulda Balmain