VINI DIS IS CIRCUS PERFORMANCE

Met,
I’ve sat back SMH and ignoring this pass round donkey for a while now, but seriously mi haffi talk up bout this Frighten Friday. Like seriously Vini, you walk around proclaiming to be a “classy” woman, a “smart” woman but you’re really a duppy bat eeeidddotttt pass round donkey!!! Like yuh frighten for house?!?!!? And of allllll the people dem yuh guh pick up Blesh?!?!!?!? I used to feel sorry for you when I used to see them class yuh with the one Gucci and Shawn Sharp but now I just SMFH and laugh!!! Thanks for the entertainment….pass me the popcorn…cah this ah guh get juicier by the minute….caan wait fi si di Easter dinner at Blesh “other” house in Clarendon LMFAO….
VINI

8 thoughts on “VINI DIS IS CIRCUS PERFORMANCE

1. F**king popyshow idiot gal!!!! Dats why showaman tek wey di memorial day dance from er!!!! Put er way round a back!!!! Gal all jail man a done u rass!!! Yes him mek new flyer and tek er rass name off a it!!! Shi love hype to much!!! F**king idiot man mascot gal!!!! A blesh name shi ago ride pan yah now!!!! Mi would a shame to bloodcloooottt!!!!!

2. But mi want to know if a so dem just go run from man to man…..with no stable life or stable partner. Vinny nuh bout 45 or so. She look nice fi har age now…..but some high color ppl nuh age too well eno…..especially if dem run up an dung from morning till night. So Vinny. ….. quit while you’re ahead please…..before the likkle looks run leff yuh too.

3. man short but them nuh suh short fi yuh just aguh inna phuck’n circle,cut the phuck’n line on dat circle and see if it nuh turn straight…sickening

4. Shower man tek weh the dance bcuz a lady June money a keep the dance… Lady June a clean the old lady shit fi mine shower man and pay him lawyer Bill… Worthless old granny.

5. Cant rate this woman who dont rate a mans pinknee worthless the man 10k behind in child support and them a sport for easter.him to wicked. Who ever the BM is to blesh who owe child support big up her self a take care her child bu herself