nastiness Yankee weh walk and suck Anything go pay back the people them me ago tell everybody yuh business. It’s not your dance stop it u stole the gate money and me ago mud yuh
16 thoughts on “SENDER TALK DI FULL OO..WE NEED DETAILS”
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……
is dis Yankee Michelle or nah :nerd
Lord have mercy the Fashion crew robbing & conning scamming left and right to look good for the up coming fashion show Saturday night’ wap wap stealing stealing .
That nigga is a f**king batty man him par wid everybody fi get a hype an all him do is suck di likkle careless gal dem pussy Ina queens. I went out with my friend one night an him a look har di man just start beg har fi suck di pussy on the first night that’s all he wanted to do she ask me if she should let him do it I told her NO but she did anyway the next morning she told me this nigga even eat her ass in the back of the car she stored his name as ass eater in her phone
Everybody know seh Yankee is a big con and theif! Him use people and tell pure lie fi try and look important! Ole shit don’t own a bed! Pure rental! Go people party and tek pictures to look important! Is a matter a time before people find him out! Him bruck and a pure gal him beg fi mind him
See who him go fren! Dutty figga! All him every gal him nyam out! Two of them nasty and hungry! Yankee tell people say a him and dj own elite lounge! And figga party was his! Tief the people dem money! And deh a road a floss ! Trust him dem soon dun him a road! Figga and him match , pure lie dem tell pon woman and when dem caa get the gal dem tell lie pon the woman.
Met a true! Yankee a big con! Him con man and gal! Him hook up wid Troy and tell people how him a queens biggest producer! A one ole scammer dat! Look like him lend figga a money and when him see seh figga dance a ram up the johncrow theif the money!
Yankee is a user! Him nuh have shit but a rental! If Yu a man and him can use Yu him fren Yu and act like you and him cool ! Till him can not use Yu den tell lie pin YA person will never know how valuable you were until you are no longer in their lives. Learn to appreciate the small things rather just focusing on the what -ifs or maybe’s. When someone gives you their heart don’t take it for granted.
Him deh wid a lean batty gal and still married not to mention others!
If Yu see him net run! Him scam milk outta coffee
1.figga go learn to read!2 yankee mouth stink all him and wall street brent do is eat pussy yankee walking and telling everyone its his party and all of the money is his.fig man u live in the us for 17 years no job no papers no income u live of your babymomma drive her car and eat free and act like u the man on instagram i came to your party and him and eveybody a argue over the money
Yankee a thief and nuh live nuh wey! Every gal yard him kotch and tell people how him a producer! You know how this ole shit a bumm , every gal him meet him use! And go a people party fi tek picture and look important! Him lend figga money and look like when him see the party a gwan him rob the yute
Yankee a con master 101! Him con man and gal
A Bready second
A good if him rob Dutty Figga. You know how much ppl Figga rob so what the f**k if him get back rob. Thief Neva like see thief with long bag. Dutty Figga the amount a ppl you rob you still can’t set yourself yet all these ppl you rob, you digging your hole soon
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……
is dis Yankee Michelle or nah :nerd
Lord have mercy the Fashion crew robbing & conning scamming left and right to look good for the up coming fashion show Saturday night’ wap wap stealing stealing .
:maho :maho :maho
What is going on here, And What Michelle is this??????
Dutty tae figga Bitch stop call the man name
Sender , is this Yankee who say him Troy Ave producer ? But nuh him and Figga me just see the other day a Miami flossing.
It’s not Yankee Michelle oooooooooooo. It’s Figga and Him friend Yankee a war over the dance Figga keep and Yankee telling people it was his dance.
tonx fi dat
That nigga is a f**king batty man him par wid everybody fi get a hype an all him do is suck di likkle careless gal dem pussy Ina queens. I went out with my friend one night an him a look har di man just start beg har fi suck di pussy on the first night that’s all he wanted to do she ask me if she should let him do it I told her NO but she did anyway the next morning she told me this nigga even eat her ass in the back of the car she stored his name as ass eater in her phone
Everybody know seh Yankee is a big con and theif! Him use people and tell pure lie fi try and look important! Ole shit don’t own a bed! Pure rental! Go people party and tek pictures to look important! Is a matter a time before people find him out! Him bruck and a pure gal him beg fi mind him
See who him go fren! Dutty figga! All him every gal him nyam out! Two of them nasty and hungry! Yankee tell people say a him and dj own elite lounge! And figga party was his! Tief the people dem money! And deh a road a floss ! Trust him dem soon dun him a road! Figga and him match , pure lie dem tell pon woman and when dem caa get the gal dem tell lie pon the woman.
Merciful father
Met a true! Yankee a big con! Him con man and gal! Him hook up wid Troy and tell people how him a queens biggest producer! A one ole scammer dat! Look like him lend figga a money and when him see seh figga dance a ram up the johncrow theif the money!
Yankee is a user! Him nuh have shit but a rental! If Yu a man and him can use Yu him fren Yu and act like you and him cool ! Till him can not use Yu den tell lie pin YA person will never know how valuable you were until you are no longer in their lives. Learn to appreciate the small things rather just focusing on the what -ifs or maybe’s. When someone gives you their heart don’t take it for granted.
Him deh wid a lean batty gal and still married not to mention others!
If Yu see him net run! Him scam milk outta coffee
1.figga go learn to read!2 yankee mouth stink all him and wall street brent do is eat pussy yankee walking and telling everyone its his party and all of the money is his.fig man u live in the us for 17 years no job no papers no income u live of your babymomma drive her car and eat free and act like u the man on instagram i came to your party and him and eveybody a argue over the money
Yankee a thief and nuh live nuh wey! Every gal yard him kotch and tell people how him a producer! You know how this ole shit a bumm , every gal him meet him use! And go a people party fi tek picture and look important! Him lend figga money and look like when him see the party a gwan him rob the yute
Yankee a con master 101! Him con man and gal
A Bready second