T.S.A CHECKING JUST ABOUT EVERY JAMAICAN AT THE MOMENT

A Jamaican who is travelling through the U.S and had stops at two airports…Had his bag checked twice by America’s T.S.A..Suh hef uno coming up…………hold off pan di ackee oo cause dem a dig out every bag whey a come from Jamaica or every smaddy whey a Jamaican a go get a search
TSA

16 thoughts on “T.S.A CHECKING JUST ABOUT EVERY JAMAICAN AT THE MOMENT

1. Meck dutty tsa gweh a two times dem dig mi up when coming from Jamaica . mi did have a connecting flight from ja to Miami & from Miami to NYC. U want si mi a walk boasty going to get my suitcases from off a di conveyor belt when these 2 strapping white dudes come ova to mi an tell mi fi come wid dem . Dem bring mi inna a back room an a ask me a million an one question and a dig up, dig up mi bag Dem. Afta Dem done mi ask Dem why Dem seh it’s just routine. When mi fi go board mi flight to NYC Dem pick me out again another search dis time Dem spray something pon mi 2 hands mi ask Dem why dem seh Dem a look fi bomb making materials mi nearly piss up mi self . mi ask di lady seh if she nuh si seh a Jamaica mi a come from better if Dem did seh a weed Dem a look fah .

2. that’s just how Miami International is never see a airport mi hate suh yuh nah ketch mi a land back deh deh

3. Tsa will not take away food products from your bags… That double check more likely the person made a connection and on the second scan, they could not recognize a substance in the bag, such as frozen ackee, breadfruit, bun n other solids substance. They will search all bags and leave such note in the bag as to let you know they went in your bag. My hubby travels with tools all the time and there’s always a note in his tool box from TSA. Custom agriculture does screening on food interning the USA not TSA.

4. No Jamaican has any business passing through Miami airport unless they live there. I absolutely hate that airport. In fact I hate travelling to the US in general. Since I tend to travel business class when going and returning from Jamaica, I honestly think when they see the tags on my cases, they don’t bother stop me. Having said that, the mules travelling from Jamaica to England are not as common as they were back in the day where so many of them died when the condoms burst in them during the 10 hour flight. Nothing could induce me to carry drugs. I love my life and my freedom too much.

5. Mi not traveling back through deh again no sah … I got another connecting flight another time and that was Charlotte n.c easy breezy Dem nuh trouble mi at all.

6. Hellooooo, Miami International Airport???? Anybody that is travelling wid dem ackee, jerk pork or any other contraband tell dem dont go dung dere…anything hardly pass dem eyes. Go to Fort Lauderdale or Orlando, dont stop down dere because dem nuh easy. One day me miss a flight to Miami and bright go buy ticket to Fort Lauderdale on the next flight out, dem nearly kill wid question. All a ask a weh mi buy me visa; me tell dem embassy. You think dem easy down there? I avoid down dere like a plague.

7. Unno avoid Miami International Airport dem nuh easy over there dem pull you outta line & question you too damn much dem tek weh di ppl dem things ova there every damn day bout can’t pass thru wid dem cuz dem might have bug inna dem kmt Fort Lauderdale a my airport I love it mi neva have a problem wid Fort Lauderdale yet dem mek mi pass thru wid mi likkle jerk pork and nuh trouble mi bout it lol

8. Mi nuh play wid dem dung a miami….come offa mi flight an guh use bachoom b4 mi pickup mi bag….mama as mi exit di bachoom is a big rass dog dat jump inna mi chess(god know)..di way how mi frighten mi bawl out loud..mine unno mek di bloodclaat dog bite meeeee…all kine a search a tek place…dem mi see 2 woman come seh body search.yuh see chue mi nat even ave a one mango or doz ackee or piece a breadfruit mi just mek dem duh dem thing an go mi merry way…neva land back a dat bumbo…dem prey pan jamaicans dung a miami an anuh dem alone a transport.thats is one of di main reason i dont carry back nooooo food items,an not even my mada caan ask mi fi bring nothing fi noooobadiiii

1. :ngakak :ngakak :ngakak OMG mi nuh mean fi laugh but a di way u tell the story…the way how mi fraid a dog Jah know mi woulda drop a grung

9. that’s why me no ho d states…don’t like over there..but a d same TSA employee a d biggest smugglers kmt

10. Dem used to love mi dung a dat airport bad bad, harassment tunn up every time. It’s like they have your name in the computer and access to the passenger list before you arrive. When mi couldn’t tek it nuh more mi had were to bawl fi a supervisor, Get his full name, and have an attorney contact them. Problem solved, but mi stop push mi luck….Ft. Laudy Daudy mi seh!!!!

11. Anonymous, prejudice, really? Jamaica is a know drug hub, stop acting as if you don’t know any better. They would be derelict in their duty if they were to function as if they did not know that a lot of drugs are transported from Jamaica to the US.
    Yuh better hope and pray that Jamaica does not become a terrorist hub; it is then that you would be really crying about prejudice.

12. Is not Jamaican alone you wa see me going tru Toronto airport to Montego Bay no problem but the young white guy them swipe him hand with cloth