CHIN SEH AMARI GWINE KILL BOP CAREER

14 thoughts on “CHIN SEH AMARI GWINE KILL BOP CAREER

1. a true di song wid dem do togedda a big f#ckery sound like when puss a dead bop beta guh mak to chin a try mek a hit song cause drama nah mek it now

2. Chin yu Bec cah Di man lef yu fi a big Oman … As in also big …. Chin u say u too young fi bop Di owner come tek him.. Plus him a Coke head him nuh need nuh help fi mash up him career …..

3. :ngakak :ngakak :ngakak ” Chin, “mension” him all you want boo 😀 😀 😀 me “beleve” every word you seh…Yes mi gal, represent for the “ladys” only from this day “faward”. Omg Chin, you might be young and sexy, but me “proof” it seh you dunce real bad. Get a Webster’s Dictionary or a First Aid in English, it wi help you.
    :tkp

4. Chin yuh nuh nuh different from di fat swaatie mad gyal di 2 a unu a di same fame seeking whore kmft.

5. @Needleye101, AH DAT ME AH SEH TUH! HURT BADDDDD! SOUND VELLY MUCH WOUNDED LIKE DI DOG, IF YUH ASK ME! MI DEH DEH AH READ, AH READ, AH READ AND AH BOB AND WEAVE FI TRY ‘CIPHER CHOO DI FU@KERY WEH RISE UP BACK MI HEADACHE LIKE MAWNIN SUN, THINKING DIS BITCH AH COME ANNOUNCE SEH SHE CHANGE HAR NAME, AND WHEN MI KETCH AH STOP, NUTTEN!!!!!
    WHAT AH RAWSE GYAL LOVE ATTENTION!?!?!?! ‘FORE SHI GUH LOOK AH LIKE ENGLISH CLASS ENROLL INNA!

6. With all the man that LA Lewis says that chin has I am really surprised that she finds the time to remember gummy bop

7. Good points family! But I ain’t gonna lie I watch all of amari videos and hear her songs. That ain’t the way forward for Bop. Have a relationship yes, but him fi keep her far from his music career if he intends to continue. The studio man and video producer/s who worked with her need a lick. Second thought she probably produce dat crap herself.
    She bring out Cheater girls and No ordinary girl few years back now she use bop to feature on them. If she want him she should focus on their ting and stop trying to relaunch a ship that done sink deeper than the titanic.
    She also need to stop chat how him a bawl when dem a do tune a studio. The lyrics in the songs Bop did wid her is about what happen to him with Chin.
    Amari lyrics dem mek you know seh she no lucky wid man.
    Bop need to find his way and stop follow others if that’s possible.
    I’m not even looking at Chin because she don’t need to tell people she is bout herself she just needs to get on with it.