MI NOT EVEN A GUH PUT THE MAN PICTURE…SMH

This boy him have a gal name jodi a suck him hood him tell me how are hole big an him have two child a daughter an a son yes him no stop f**k me cause me a baby mother an him text her like every day him in forgin now baby party a keep borwl send yes the gal jodi a live in dinial the baby is here get over it b*tch the man say me p**y tighter him bring back me son an sleep a me house gal you make me son face rish up with u mouth so like how u want to play the wicked b*tch two can play that game every time u call me name to me bby father when head on pillow him tell me bk

REALLY
I DONT KNOW WHAT BORWL MEAN AND I DONT KNOW WHAT SHE A TRY SEH DERE…FROM MI SI DI BIG HOLE TALK MI STOP READ ANYWAY

9 thoughts on “MI NOT EVEN A GUH PUT THE MAN PICTURE…SMH

1. Watch yah nuh man any big grey back woman who see it fit fi a cuss over koki, and cannot construct a proper sentence that we the people can fully understand should be denied all koki entrance…imagine u have 2 Pitney , a cuss ova u sharing partner an come ova yah wid u not so good grammar no more koki fi u Gd bye u r the weakest link.

2. GM met! If u cyah read r understand weh dem seh nuh post it, cause di skool weh mi go Neva teach mi fi dem tings here .

3. a wah tek dah reggae-roach yah u dumber dan a bucket a rocks cause u seh di girl no stop suck him dick an all these things a guest u like how di girl pussy taste cause every time him bring bck u kid u an him fck an him not leaving di girl wat dat makes u kiss mi teeth u fckng clown

4. Dear Met,

You should be charging these duncebat for advertising their man problems on your blog whether they write it eloquently or not!!!!Too much of them now why unno no go tackle unno man and stop try shame the next woman….ur pussy tight but u still have to a fight over man gweh from yah and lowe di gyal, u betta run that batty fish boy cuz a gyalboy alone f**k and chat.