SHAVEL HOW YUH FEEL?

See Di voice note & screen ya dem ya. A Di video dis met . Shavel careless no bl***t , a Di best a shavel now , if sadiki did know har from south side days him wouldn’t even spit pon har . Shavel a use Di man & him nah use har . Raeeeee Kim yu make gal silent now . All now mi Nuh see she comment back . A weak to bl***t

13 thoughts on “SHAVEL HOW YUH FEEL?

1. Him stink a shit like DAWWWWWGGGGGGGGG bout “u know wah u know” gyal if u ever!!!! fall for that stupid shit. make the bwoy gweh! He played along with whatever attention seeking shit she wanted to do. GTFOH. crawny bleach out and stay bad. Me glad how she left the number fi show Shavel say is not no fake shit, plus u shudnt inna no conversation with him. Hurt me bad man. Me hate dem kinda man yah and me worser hate the woman dem weh make them have the powers. KMT.

2. Sadeki waan a lick in a him bc…t face, bout Kim should b the bigger person, after u dutty baby mother nuh better than her, as a matter of fact, Kim hole look like it better too, Sadeki u going to shit up u heels again, u wait.

3. Heheheheh help me done wid , loife shavel how u feel darling??? in my best nene leakes voice :ngakak :ngakak :ngakak :berduka :berduka :berduka

4. Well this a one time word is win!!! Dem beat yuh wid kick n bakkles but dem words ya suppose to lick shavel n her fren dem hotter!!Kim avoid di whole lot a dem including the male version of disgusting Ms.Shytty Kitty!Dat bwoi is King Shytty in da flesh!!

5. Hes nutten but a SCUMBAG!!!. A man will say and do anyting fi get wha dem waan…WHAT AN ASSHOLE???. I WISH THESE 2 DUMMIES WILL LEARN AND RUN LEFF THIS ASSWIPE..

6. After you and your friends and family beat her, then you saw this and listen to this, how the f**k you feel?. A f**ka yuh!!!!!