He has tuen into wan big phuck’n waste a time nd joke,real damn clown nd poppy show at it’s best mi a give hi till summer if him nu get back tuh what him is about de bookings ago stop run…ppl nah guh spend them money fi him nd dis clownery weh a gwaan wid wuss dat gal weh need fi guh tend tuh har damn kids
That’s why some ppl fi stay ina Gully. Look pon dutty nasty Gully Bop bout Big Big Artiste. I blame the women for making him feel like he’s someone tho. Bop we know say u bruk like dawg. Ur a crack head. Wasteman. So stfu
A wha di bclawtt dis, obviously the girl can’t rhited fi claim birth from this old stinker. How tf him a class di ooman/girl so, as a matter a fact him fi drag har ass through the pig pen fi di utterances. Dish towel turn table cloth is a hell eva thing. Gully bop weh shoulda still a give back to the gully as cording to Maggy. Mek me done cause me a get too riled up yah
If I hate johncrow Gully Bop dutty behavior one more time!!! Me hate him nasty, dirty, stinking low life ways and him ugly you fuqq…That nasty gal name Itz Toocute Tizzy on facebook, your front waant light a fire. How unu so dutty and wutliss???? Look who you make a style you? That deh crowbait deh couldn’t even look into my direction much less fi a talk bout “babyfadda”. Man unu move unu dutty nasty self; bop crawny like one johncrow to rass.
Yo a whey di rass a Gwaan…People Gully Bop is a clown and long mi a say dat…Him need fi just bill and set himself straight cause time is running out fi him.. He is not an artist, he is a clown and it’s just a shame..
Mi asthmatic nooooooo somebody pass mi mi asthma pump deh …..rolling , rolling bop seh di gal look like a monkey…Mi not listening no more
Bop Oman have him like ediat ..a Di fus him a de wid a fatty
He has tuen into wan big phuck’n waste a time nd joke,real damn clown nd poppy show at it’s best mi a give hi till summer if him nu get back tuh what him is about de bookings ago stop run…ppl nah guh spend them money fi him nd dis clownery weh a gwaan wid wuss dat gal weh need fi guh tend tuh har damn kids
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Met i hear Jingle Bells in the back ground
Both Gully Bop and Amarie don’t need to be with anyone else, other than a Psychiatrist!
When dis video mek? Before or after Amarie go pon Winford Show?
This was hilarious on so many levels
Bop and Amarie say wedding bells to clart
No me cya watch no more…….me stomach me dont wa bring up back me lunch.bop when amarie gone i haffi vacate the people dem place dwl.
That’s why some ppl fi stay ina Gully. Look pon dutty nasty Gully Bop bout Big Big Artiste. I blame the women for making him feel like he’s someone tho. Bop we know say u bruk like dawg. Ur a crack head. Wasteman. So stfu
A wha di bclawtt dis, obviously the girl can’t rhited fi claim birth from this old stinker. How tf him a class di ooman/girl so, as a matter a fact him fi drag har ass through the pig pen fi di utterances. Dish towel turn table cloth is a hell eva thing. Gully bop weh shoulda still a give back to the gully as cording to Maggy. Mek me done cause me a get too riled up yah
If I hate johncrow Gully Bop dutty behavior one more time!!! Me hate him nasty, dirty, stinking low life ways and him ugly you fuqq…That nasty gal name Itz Toocute Tizzy on facebook, your front waant light a fire. How unu so dutty and wutliss???? Look who you make a style you? That deh crowbait deh couldn’t even look into my direction much less fi a talk bout “babyfadda”. Man unu move unu dutty nasty self; bop crawny like one johncrow to rass.
Yo a whey di rass a Gwaan…People Gully Bop is a clown and long mi a say dat…Him need fi just bill and set himself straight cause time is running out fi him.. He is not an artist, he is a clown and it’s just a shame..
Yes boop din her bloodclat yes gal low the man and go find you baby father