Blem in Jamaica, Portmore June 21, 2016 by Met Roses are red Violets are Blue When bleaching Nikki don’t forget the foot too
Nikki really HARD fi cum cus frm wappy kill philp nikki a bleach and all now muma cyah reach… girl a alligator skin u have Reply
From high schools days she a bleach and can’t reach smh mi use to ask her what her skin mek outta Reply
Dutty nikki she walk and suck and f**k every woman har skin nah tek the bleach it too stubborn. Mi sure seh she and timera a f**k too Reply
Niki yuh ting upppp These hating whores Weh nuh look good 1 ah di hottest ting ah Jamaica right now Reply
Do poem sell off…. woieee some ppl body stubban baddddd.
Nikki really HARD fi cum cus frm wappy kill philp nikki a bleach and all now muma cyah reach… girl a alligator skin u have
Dwl !!
Is that sadeki met???
From high schools days she a bleach and can’t reach smh mi use to ask her what her skin mek outta
Dutty nikki she walk and suck and f**k every woman har skin nah tek the bleach it too stubborn. Mi sure seh she and timera a f**k too
Niki yuh ting upppp
These hating whores Weh nuh look good
1 ah di hottest ting ah Jamaica right now
Nikki! Is Sadeki that you a posse up with? Mine him mash you up….