Is how you love call di man dem batteyman so? Nuh whey day yuh ting bus and bay tings? Easy yuhself man. Not because yuh ina graduation uniform dat means yuh a go mek it chew di whole ceremony
4 thoughts on “COOL NUH AMBA!”
well dem head dung suh dem shame of dem doings,so at least dem have shame
Just the way him write batty boy u know him lean n bend. Is like u could hear it roll off him tongue like butter and him hand a fling round the place. Damn fool
Battyyyyy bwoy Amberrrrrrr please to have several seats…how u a lick out on one of your own, Unuh is all in the same league learn fi share ,nutten but jealous u jealous a di up an coming battam man Dem.
well dem head dung suh dem shame of dem doings,so at least dem have shame
Just the way him write batty boy u know him lean n bend. Is like u could hear it roll off him tongue like butter and him hand a fling round the place. Damn fool
Battyyyyy bwoy Amberrrrrrr please to have several seats…how u a lick out on one of your own, Unuh is all in the same league learn fi share ,nutten but jealous u jealous a di up an coming battam man Dem.
Amber is back on the radar*star struck*