IS WHO BOUNTY TALKING?

12 thoughts on “IS WHO BOUNTY TALKING?

1. We probably can all agree that Bounty is the prime example of someone who gives the realest talks in speaking his minD. However few Would debate the fact that is Delivery is mixed with 3/4pound of Arrogance n 1/4pound of Ignorance quite often.

By Bounty’s own saying,he is truly cross,angry n miserable!stop cow Dung the artistes cuz everyone has their fan base so plz to leave Alkaslime alone Killa.

2. On behalf of my DJ and myself ,., I would like to say his words were involved in a shoot out and so they did not come out right #BULLET

3. Not only is he extremely hard feh look at he’s a hate……the only bounty mi know a toilet paper and Im a jamaican in america …boy bye

4. A mr alkaline him a talk cuz everytime there is on interview from these clowns who call themselves reporter’s them a ask the other artist bout alkaline…him have few song a play on the radio n him is the biggest thing all kartel class dem a put him inna..them not doing no homework they are like trump get them information from the internet

5. Like it or not him right. Alot of ppl mistake hot right now fi great. It all depends on time and alot of these newer artiste as dem name get call nuff n dem mek some money dem ready fi diss veterans. I will not say Alka nuh hot ya now but mi can call nuff artiste weh did hot like wow n weh dem deh now. Who bad like Jigsy King inna the 90s? weh him deh now? Kartel a do over a decade in the business, nuh put Killa and Beenie inna it as dem did young and now old in the biz n still going. Naah bash dem but dem fi humble mek dem money and try fi maintain as long as possible bcuz at the end of the day nuff a dem cant compare to some small name reggae artiste a foreign. All some likkle tiki tiki out ya a command premium a foreign without the hype. So Killa nuh really wrong.
    And a desso the difference deh between Killa speaking his mind and Flexx speaking his.

Max a weh u see journalist? Kmt Met a bigger journalist fi dem. U know the difference between present news and carry news eno Max lol

6. Heavy-duty MET a boss fi nuff a dem…A nu Sean Paul..the man vex cuz last week masicka did on interview on ER n mr whatever Miller a ask the youth bout alkaline wen him fi a ask the youth bout the biggest bomboklaath SONG inna dancehall rite now..

7. cross angry miserable what else is new, only Jamaicans a farrin want see dem?? as long its farrin and U.S. dalsky whe everyone want cause all a dem say n money no deh a Jamaica, and him miserable cause him no got no visa, every other day ham a cuss someone, he is praying to the devil, him strength in the hammer fi woman

8. well… if a sean don’t care who it is him too f**g miserable, him fe just go pon stage do them set no interview, journalists a work an free to ask any questions self control no eena dem none at all especially him. if in any case a sean, see rumour come out again say sean a Puerto-rican why dem always want our things sean used to swim for Jamaica used to help pack up him auntie sound box as a youth him daddy go a jail fi weed, sean in comparison to some is easy on the eye, he is pleasant, approachable everyone love work with him, killa one a mi fav artist has no one a those qualities, him no laugh, him dance dem naw mek no money comparison to what he would make overseas, always miserable

9. YES WA WRONG IF JAMAICANS A FARRIN WANT SEE DEM, WHAT STUPID THING TO SAY, WHEN HIM USED TO COME DONT ALL AND SUNDRY COME OUT TO SEE HIM, WHATS UR POINT MISERABLE LONG MOUTH GOAT HEAD DUDE

10. Some a u people fool fool di man a seh don’t over rate yu self cuz ur not a top artist…the crowd a seh yea but 1 mistake n the same people seh nea..the man a seh work yu way up n achieve the top golds in the business like Sean Paul,shabba,beenie,shaggy,omi and him what wrong with that..every artist that come up now a day’s diss him n them still can’t fill his shoes..too much bleach out people a represent Jamaica now a day’s di bleaching a affect them brain…If u want to see a good stage show a Jamaica u have to go to rebel salute..why cuz a pure pounch line them now a day’s youth a sing where can that get u in this business…look at chronixx n protoje them man a tour can’t even find time to make songs…dancehall is nothing without stage work and craft…sting a dead cuz popcaan alkaline mavado want to say dem a di big man n put the 3 a dem on stage them can’t entertain us for 1 hour cuz all dem sing is pounch lines..When chronixx a dweet fi almost 2 hour and the people the want more