25 thoughts on “EDITED

1. @3:34 if u a d wife writing all a dat show sah u insecure u a dou too much an u nah dweet fi him , a try u a try shade him Bm dem stap it d fakness show all over wah u write

2. Is not about taking care of his child ,the man married and happy….babymother get away and stop stalk the people them.

3. hey Met a weh u get dem ppl ya from? yes the wife mind inchie fi tru, dem come ja come hype every April keep dance, last year di dance flop, she him and two stray dwag inna di session. him an jimbo weh bag white beat a friend, all the “fresh” crew stale and wutliss. inchie mind the kidm karma will tek yuh

4. Inchie married Neldi to get his papers. He cheat left right and center and lie like a rug. Neldi is insecure and stalk his phone like she ago mad but I don’t blame her one bit. If I have to take care of you, then I own you. How Neldi fi tell Inche to take care of his other children, when he’s not taking care of hers.

5. Baby mama please note that in the United States you can get child support from the child’s father’s wife. So if he doesn’t work she’s responsible for paying his child support. Go take those awesome writing skills and go fill out the forms to have his wife’s wages garnished to help financially take care of her step child/children.

6. Hail. This is Stephanie, the mother of Huntley’s first child. I’m not sure who the editor of wifey’s post is, but a friend of mine sent me the link to your page. She thought it was done by me, so my fifteen year old and I read it and we had a good laugh inna de night yah. There’s no bitterness over here. Bout stalk. Inchie and him wife are kindred spirits. Dem mad alike, bleach together and kill chink in tandem. Good night

1. No bby mama yuh bad, ansa mi dis, is tru seh u neva waan gi him papers and him meet she who neva itch fi marry him an gi him it? An wah day yuh see her and tell her him fi mind yuh kid and she said how him fi mind your kid when a she mind him? Dats y she mek di post a try shade yuh?

7. No bby mama yuh bad, ansa mi dis, is tru seh u neva waan gi him papers and him meet she who neva itch fi marry him an gi him it? An wah day yuh see her and tell her him fi mind yuh kid and she said how him fi mind your kid when a she mind him? Dats y she mek di post a try shade yuh?