SHIZZLE IN A NEXT GYAL POCKET

Ok.. What I realise in Jamaica is the ladies purse is always out… never see the man them wallet… well I guess shizzle pocket fat this Christmas. Gal them fi save them money star..

13 thoughts on “SHIZZLE IN A NEXT GYAL POCKET

1. MET MI GOT HICCUP, A WA DAT MI JUS SEE OBAMA WANTS TO BE DUFUS EDUCATOR IN CHIEF, A DAT MI SEE , MI GONE PUT ON LASHES MI N.Y. BOUND, SMADDY HAV TO STOP THE SINKIN SHIP

2. I hope his woman can help shizzle buy one table because mi tiyad fi ah watch dem a nyam food pon floor. No kitchen table, no stand fi di tv everyting deh pon grung.

3. Sender yuh think a Chattinz gal afi pay fi hype Bruck and boassy Shizzle yuh nuh see har wallet pan di side a di pool yuh tink a donut settinz gal dem afi pay up Unno think a Chattinz Unno nuh si dem man frame yah nuh waan nobody dem just love di lickins

4. Leave di man alone unu just a watch out ppl life so and a try stop them food. It’s not a man a mine him so mek him gwan do him thing. Yard hard and him nah rob nobody di gal dem a give him willingly kmt

5. wow all he do is walk & beg girls money do sad smh. he used to beg me to clothes like what kinda bum is he? and lady porridge fool fi guh deh wid him smh