The not meeting the mother in law part a straight wop wop whooping across a certain lady’s back. Mi no able n mi nuh have nuh luck,so mi nah call anyone’s name…no huh :hoax2 :malu2 :cool Reply
Wat a whole heap a “if” Just find a man wey guh wrk and come home. A man wey nuh guh rd go par wid him friends, when him a touch rd a just u and him like bonnie and clyde Reply
The not meeting the mother in law part a straight wop wop whooping across a certain lady’s back. Mi no able n mi nuh have nuh luck,so mi nah call anyone’s name…no huh :hoax2 :malu2 :cool
Me a mek sure bolt whey before them come.
Wat a whole heap a “if”
Just find a man wey guh wrk and come home. A man wey nuh guh rd go par wid him friends, when him a touch rd a just u and him like bonnie and clyde
Nuff man can give bun, but can’t tek bun.
I think most of the time a person knows when they get bun they don’t want to admit it.
Typed by a true psycho….God guh wid any man dat date the ignorance that typed that sheet!!