IS DIS MOODIE WHEY DI WHOLE A DEM BREED FAH?

17 thoughts on “IS DIS MOODIE WHEY DI WHOLE A DEM BREED FAH?

1. Can you imagine me a tell me mother di whole a da mix up yah and she a tell me from she a go high school a suh dah man yah a flex….she all a tell me bout which one a har school mate dem did deh wid him and who hav pickney fi him etc and how much fight she see out deh over di years and a dead wid laugh!

She waan kno a wish part a fi him speed still a swim!

Di whole a unnuh gal f***g nasty! A things like unnuh dem fi scorn a road!

2. Dont think is him. Is one a di Dacta (Doctor) partner whe love gamble. Him short black n have big nose n big lip
    Notee they mateys kept saying Doc

1. Do u research Metty, u bad pon unearthing things? Ask the dry yeye matey she will tell u since she so proud of har “accomplishment”

3. Weh di Bloodklaat this lol! Excuse my language but MET please take this man down!!!! That’s not DOC as I says in the recent post DOC is young he’s in his 40’s early 50’s smh please come with the real pictures I’ve met him before and I’m familiar with the gamble houses he goes to! Just don’t have a picture of him!

1. well even if is not mr moodie dem breed for, fact is mr moodie love to f**k and breed nuff other likkle young gyal cause more dan once person say it to

so maybe is so the whole group of man dem stay

whats the name of the gambling house ? :cd

4. Ole man know the territory and how fi ol on pon de walls fi extra effect, shift gear and sink pedal :ngakak but fi mek him breed yu is totally WRONG! :ngakak

5. Goodmrng met an metters
    Spoon so how u madda no tell bout she an him she only tell u bout her friends,most a di time wen pple seh dem friend a really dem self dem a talk ajs

6. Old men love to buy puzzy, whores like to sell puzzy, that’s how old pharts like this man can have a stable of tramps for his harem. You will never see a girl with ambition and morals dey wid a man old enough to be her grandfather…