Met please post ,I can’t believe after being with laden for three years ,we decided to end things but we had one last fling for the new year. I slept with him and was beaten when i came home to my boyfriend and laden only reply was alright cool.females Careful of these industry men
Lmao so what she did want him fi say ?????
Happy New Year Everyone!!!
yea man serve yuh right give you boyfriend bun good dat him beat out yuh rass.
So wah you did want mi love? You think Laden was going to say leave him and come to me? Sweetheart you are a known cheater the man not gonna wife you, you need to think before you do certain things.
Mi neva si nothing like this from the day mi mother gave birth to me. :cd :cd :ngakak
Wtf yu waan di man fi di tun hero??? You have yu man and decide fi gi him bun n get catch its ur fault. Ya tell di man yu cyaa seem nuh more n him seh kool, yu want him fi bawl n say no baby please? Move yu bumbo
;knwdqk.jdqd qdkjB dBeqdk FWOBe WE F
IF I LAUGH TODAY YUH SEE!!!!!!!
Look like you nah learn your lesson “him beat me AGAIN”
Ladies abuse is not love, it’s control. Then again you a step out on your man and a get vex by Joe grind not caring. 3 years or not Joe Grind only have 1 job and caring is not it. In 2017 some a unnu need fi gain some clarity.
Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….
God Forgive me but mi laff out mad loud nd hard,weh she really write seh… Domestic Violence is no kind of joke but dis caught mi off guard. den Laden him kill mi off more wen him write alright cool fi de beating again :ngakak :ngakak :ngakak
@Sender you serious!? Smh!!!
Met no sah I can’t mi laff too hard. Laden cuda at least seh hush and put some ice on it. Happy new year, everyone! !!!
Girl you must be a new kind of special to think he would say more. You need to start love and care for yourself 1st before expecting someone to care when you don’t.
If a laugh a dead today loooool laden still a sing? From them did Take back the visa I don’t hear from him lol. Girl wtf u need another beating for him to say something else
She’s playing with life, but thank God seh a fi ar own she a play wid an not ours smh she’s a dirty sadistic brute an ar man need fe leave ar. Don’t beat ar an get yuhself inna trouble, leave ar. She’s a problematic whore that is going to give you bun until she dies. SMH.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :maho :maho :maho met you nuh see the girl slow? Weh she expect the man fi do? If I laugh teday.. These girls no easy, she live with her man and gone tek other man. She lucky a beating alone she get.. Before she move out a the man house lmao no sah why dem man ya a put them hands on ppl gal Pinckney doe jesus.
A real sumting this????? Look like the man beat all she inna har head kmt wat did u expect Laden to say what exactly?????
nuh worry yuh self babes him a suffa from writers block yah now, Yuh wi get di whole paragraph wen him feel fi f**k yuh a gen loll
Happy New Yearrrrrrrrrrrrrrrr
Sender, learn to love yourself and then you will be able to make empowering life choices. Why so many women believe their worth and value are tied up with a man? If you parents did not show you what love is, then make it your life’s goal to be the greatest lover of yourself. Romantic love is only one form of love, but not the ultimate love. Nothing is wrong with having a life partner to love and journey through life with, but if you are broken your first priority is to make yourself whole and shower yourself with love from within and without, not expecting it of anyone else.
Leave the abusive relationship, leave like a thief in the night, let stealth be your friend. Leaving an abusive relationship is an act of self-love. Stop sharing your body with ppl who have no deep regard for you. Neither men hold you in any esteem, and neither of them are worthy of the joy your body gives. Work on yourself with love and respect and in time a worthy man will cross your path.
Hush, on behalf of Laden
Like seriously?? Met the new year start off good mi nah lie. Sender what u did really expect the man to say or do?? He won’t take you serious because u r a cheater, the same thing you doing to your man is the same thing you might do to him. you get it now?? alright cool.
“Him beat mi again….”
My girl yuh brave nuh boxcova. Den pan tap ah dat yuh waan di bunna man feel sarry fi yuh….Keep up wid dem deh style an yuh soon fine whey yuh ah look fah.
:cool :cool
An di new year barely get started to claat
Met tell me say dis nuh real suh afta laden nuh look she did waan the wall fi show har some sympathy… gyal plz go buy, beg or gain some self esteem fi di new year
Then this real ?
A LIE SHE A TELL NO BADY NOH BEAT HER SHI JUST DWEET FI SI IF LADEN AGOH TELL BER FI LEF D MAN AN CUM TO HIM BIG TIME
Den a dat she call beaten?? All when mi a workout mi get more bruised Dan dat…. She Nuh too 100 uppa tap it look like.. plus from the angles of the pic a dat yah f**k laden?? Him shine come an gone… A Nuh me say it a him.
Dis a real joke sumn. My girl…..