CROME WE WAA SI DI NEW MAN FACE

14 thoughts on “CROME WE WAA SI DI NEW MAN FACE

1. He is a scamma from mobay and she has shown his face several times on her snap so what is new Sender, they live together cah God know she needed to leave that piece a bed she was sleeping on

1. Nobody wanna see her wharf dawg head man. Oh please next I will be there when the feds watching she has a right not to show the Scammer boy face!!!

2. Him and shamielle use to dey and the Nandi girl and him come from mobay name Fabian .. couple years ago he hired a gun man to shoot his baby modda a pretty girl from mobay because the girl use him and lef him … so chrome u have a right to cannot show Fabian’s face nobody Neva want him in mobay because of the history go do uno research pon man before uno take dem up

3. And yes the girl did get shot in her leg but because them no have enough proof dem couldn’t lock him up but everybody in mobay know that is was him because him psycho like that

4. Lawwwwks was waiting patiently for this story to shell ova yah. What a way she sekkle dung affta she done run road with aneka dem n a gwan like she nice now. Ms chrome u no reach yet hun, but gwan read u Bible n put that scamma money to use.