MET MET MET!! Look here deh! What a way Sabrina Roses and Har man fight bcuz a kareembigdreams a clean to mi step last night!
7 days into the year and dem caaaaylissness really a gwan?! Apparently James Get confirmation last night and one big excitement.
Sabrina she all tek up Moët Bakkle and ready fi war… dem haffe send James outta the party. This need to stop!
This doh look good!
James nah stop Mek Sabrina done him? Him blind seh Sabrina and kareem really and truly deh or a f**k him need fi see dem a f**k first kmft
Well me always never to use to believe seh Sabrina and Kareem really deh BUT me see dem couple nights ago a Ruff party and I swear pon me life dem cuddle up Inna the party the wul night. And NO JAMES THE PHONE MAN WASNT THERE. Smh
No But James need to give Sabrina an ultimatum. Either you stop par with kareem or The relationship done. James out here looking stupid
She good fi really take up herself a sex battyman eeh, no she can’t suh good :najis Kareem nuh stop sex the little boy them and make them sex him. Yuck. And is facts too, stop mek them boy yah shit up unu vagina, cervical cancer is real. Him might put up a front like him a gyallis or whatever but the nastiness is 100% gay
Mi nuh know how dem do it….fi just deh wid dem one another suh! Smh!
@Sabrina careful, cause is like you nuh see news and see how woman a dead one day James might decide seh today a your day!
Spoon you ain’t telling no lies cause him love she till him fool.. Him all delete the few pics weh did deh pon him page wid him an har
Uno nuh tired fi talk bout the same ppl?
Kareem, Aneka, Shamiele etc?
Me sure the people dem deeven care bout wah uno a seh! Lowe dem Mek dem strive man. Kmft