KANISHA YUH MATE SEH SHE GOT IT GOOD

18 thoughts on “KANISHA YUH MATE SEH SHE GOT IT GOOD

1. Kanisha hold on to this boy for dear life what stush gal stupid . I am so disappointed in kanisha looks and big talk can really fool us about some ppl .

2. Nuh bloodclaat man naw come play Nuh bipolar shit wid me and talk bout Nuh bitch yuh mussi mad… An di two a we diagnos.

3. Like a dawg returns to his vomit, so did Kanisha deh back wid Bassa. She really love di stink mout. Woiiiiii Prettimiller beat har bad ova instagram wah day yah. I don’t see why Kanisha a hype wid Bassa cause dat look like it a starve an nuh bade fi days. Stink tru mi computer screen. Kanisha I guarantee you will be back on Pinkwall before di year dun, yuh nuh have nuh shame and yuh choose one a di worse outta Jamaica. Stop hype wid dah nasty bwoy yah cause a yuh alone want him. There is no competition. You and yuh shadow a war fi him,lol. Prettimiller weh yuh seh, good p***y mek bwoy bipolar? Nuh pay dis last year piss pot nuh mind. Kanisha yuh old and miserable,lef young gyal alone!!!!

4. Bassa nah play fi Arnette Gardens, he was fired!!!!!Him nah pull nuh weight. He’s gonna keep feeding you lies and you’ll continue to believe. Suh a must watch di two a unu guh watch dah match deh. Bassa career over, dun dun dun. Kanisha yuh step up fi pay his bills, you’re such a loyal dunce bat. How the kids dem? A 6 yuh haffi mine enuh, Bassa mek di 7th one. Yuh nuh have no shame and neither does his cock. You are a non ambitious poor excuse for a woman. Bwoy diss yuh and you went crawling back. Where is your father? Do you even know him? Because women like you never received a father’s love. I feel bad for you,Bassa won’t amount to anything suh gwan waste yuh time. Since yuh dubg deh, please enroll him inna JAMAL!!

5. No sah prettimiller dun kanisha fi true pan Instagram Lmaof what’s the war for thou look at bassa he not even look good his dirty teeth no cloths lol bassa yuh Wah bathe go mind yuh 6 kids kanisha laught at you cause that boy is tricking you he not playing for arnett club no club want him his career dun he is fulling you up of lie stop poppy show your self our girl poor ting you don’t that’s the devel him self which sensible would want a man that getting young babies and not talking care of them girl learn sense . You make woman look bad .

6. Can somebody tell me why bassa wear that under top under is jacket all yard him wear that in lol bassa can’t dress fi save him life dwl kanisha don’t bring no cloths come give him see him in a new shoes lol f**ka him that’s why prettimiller did put out the few and put him over media and say 3 under pants him have lol no lord bassa you and kanisha match poor ting a one girl diss bassa big time and prettimiller Lmaof couple of the year unuh fi get award .

7. Bassa fi gweh to he is nothing but a clown first I here that kanisha message prettimiller other day suh mi here so mi send it and how a girl go pan bassa page a big prettimiller a seh her baby daddy n husband and kanisha go seh is kanisha husband lol damn fool bassa babymother a babymother gal fi know them self and kanisha always proving a point by comments n the dirty teeth boy page lol mi hate bassa he is no man be a real Nigga

8. Prettimiller go get a life n come out of kanisha n bassa life first him live with you …you n your fren confused n me sure him sleep with kanisha every single night from she deh a jamaica so how him live with you him and him sleep out every nite dont worry when kanisha gone back a foreighn you will get your back door slams again ..you hurt now so u put dem up pon pink wall bitch bye u will always be on the side hush kanisha soon leave “WAIT your TURN in my alkaline voice u dumb nuh f**k ..low self esteem bitch go buy some self esteem

1. Low self esteem? Kanisha muma pass that on to Kanisha from she conceive. Prettimiller nah look pon Bassa. I have feeling a dutty Kanisha post dis. Anyway, kanisha, yuh and yuh stink fren dem can guh chuck back tru unu mada. Nobody a war ova Bassa. Yuh a him biggest cheerleader. A yuh mek him feel like somebody. Him nuh look good, him nuh smell good and the Cesspool mout nah mek him nuh better. Since yuh a di first lady inna real life do us a favor, clean up yuh stinking man. Him mout wah sawt out girl. Yuh ever see Bassa smile inna picture? Nope, the mouth is a death trap to the public. First Lady sawt out the bruck and homeless bwoy. Yuh soon get weh yah look fah. Duh run in pon Prettimiller, the girl up and running. One mistake she mek and that was laying dung wid that John Crow. She don’t need him. Yuh nuh see how the baby clean and pretty? Ole mule stop stalk di girl page, she nah look!!!

9. Kanisha want some edges and the old clothes dem weh yah wear a Jamaica nah happen a rass. Di young gyal dem dung deh a beat yuh baddddddd. Guh look a life ole foot gyal. Yuh cyaan run competition wid gyal weh can breed. Memba seh a yuh money Bassa attracted to cause him seh yuh undaneet a nuh nutten fi talk bout. GTFOH!!!!!

10. @ugly pan any side kanisha and bassa have no life prettimiller and him did have a life she bring a child for him a sweet baby girl bassa is only telling kanisha lies she must tell bassa to get him self a job and mine his kids if she love him before the Babymom them take him to the court and stop bruck him bad by mine and stop bruck man bad girl and no one is writing this but u kanisha this page that name ugly pan anyside is you wat you know about bassa nothing all your interest is in prettimiller and where he live a him a run behind prettimiller don’t want bassa anymore is yuh man nuh stop run behind the girl a bet him nuh tell u she put him out again since you come Ja I bet u don’t know stop live in lie clown long time big woman a years you a walk and mine man and talk bout first lady and wife and all now u can’t get a husband u don’t look good with ur tired cloths that u come ja in leave young people .

11. A kanisha war bout bassa the girl nah look all she do is run in pan prettimiller page and throw words pan the gal bassa cheerleader prettimiller is very nice and the baby pretty gal clean the gal nah look kanisha stop clown yuh self

12. So kanisha the way how you love put up a match alone bassa bring you lol ? A you and him go watch the match cause bassa not playing football again him get fired lol girl a time fi you have sense yuh seh you a First Lady but you a last lady lol cause bassa can’t even pose one pic with you and his page dwl a you alone a cheer fi him so where your man take you not even a top resurant in ja even thou we know a you would spend cause bassa bruck and hungry nuh rassss so a penso street you spend your vacy lol bassa and his family’s a eat you out bitch him teeth a get worse how you kiss him dwl he will never straight with you stop clown your self and bassa page is just him and his kids he pose what that show you girl you lick your head .kanisha please learn sense you are a big woman we are all woman just the facts .

13. blah blah blah blah BLAH BLAH ….KANISHA NO STOP HURT UP GAL HEAD ABAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY….ME FREN WOIEEEEEEEEE THEM JUST LOVE YOU SO THIS STORY STALE NOW …UNNO BORING EEEHHHHHHHHH.CHOOOO BUMBOCLAUT….IF KANISHA EVEN STAY PON PENSO STREET OR SHE WANT CHEER HER MAN BASSA …SOOOOOOOOOOOO…NEXT STORY PLEASE …ME TIRED OF THIS STORY NOW PRETTIMILLER YOU BORING LIKE monday morning ….GO TAKE CARE OF YOUR NICE PRETTY BABY N COME OFF OF PINK WALL PLEASE N THANKS DWRCL …LOL…MI BELLY…LOL…IF I LAUGH ONE MORE TIME I ME PISS UP MI SELF 🙂

14. @good gal what’s your point you a one a kanisha friend are his kanisha get the f**k out here cause all of unuh is a clown about story this no story this a true story tell your friend clean up her man bassa teeth lol him need a make over and go mine his kids them the Pitney muma them seh court nah miss bassaskeng ……kanisha you willing to take care of them ? Cause arenett fired bassa so he have no job but kanisha job alone leave lol .

15. I would shame to spend my vacation at penso street cause the way how she hype and love put up bout she have money my vacy would of to tun ova ……..I would of to be at the north cost spending some precious time where go at a regular party ,and go at a football match lol girl live life and stop hype ova bassa cause class .