ALSO, TRUMP HAS BEEN BEGGING PEOPLE TO TAKE THE TICKETS SO DEM WILL SECURE ACCESS TO ALL MANGE RIGHT NOW……..U NUH EVEN HAFFI BE HUMAN OR ANIMAL
8 thoughts on “DOUGIE REPUBLICAN AND COMRADE NUFFY INA DI SAME LINE”
Oh please he she and him bag a fish them all suku him undercover well Omar everyone know long time disgraceful set a shitdem as usual Dougeisha a look attentions with his fishes
Shut yuh pus-c if yuh mouth caa shut…Always want to be seen…always a try put somebody inna dem place.Can’t stand him. A nuh republican friends yuh fi say? A caucasian friends, cause everybody & dem Mumma a run wid dat shit now.#getyuhf**kouttahere.
DOUGIE YUH NEED MENTAL HELP – MIKEY MENTION F**K WEH ANTS MAN FROM YOU – YUH FI SHOW YA STDS RESULT DI DEMOCRAT DEM WAAAN SEE IT – A LONG YUH JELAOUS A OMAR – DOUGIE COME OFF A SOCIAL MEDIA AND GO CUT DI PEICE A SKIN WEH A HANG OUT A YUH BATTY – AS PER ANTS MAN – DOUGIESHA YUH BIG A DUTTY AND NASTY – LEAVE DI GOODIE SEXY PEOPLE DEN ALONE – CAUSE OMAR SEXINESS A NAD YUH
Young Mike, if this is true it is very smart of you not to go and get mix up with this because you surely don’t want the backlash from the non Trump supporters because you will surely be ostracized/outcast more.
Lmaooooo… I can’t… Dougisha a attention whore worst dan real ooman.. it bad fi him… leave Omar alone He’s a good one.. just wish he cuda fix him voice Bcz from wha mi kno him f**k whole heap a gyal.. bisexuality does exist tho
Oh please he she and him bag a fish them all suku him undercover well Omar everyone know long time disgraceful set a shitdem as usual Dougeisha a look attentions with his fishes
Shut yuh pus-c if yuh mouth caa shut…Always want to be seen…always a try put somebody inna dem place.Can’t stand him. A nuh republican friends yuh fi say? A caucasian friends, cause everybody & dem Mumma a run wid dat shit now.#getyuhf**kouttahere.
Suku is not gay
DOUGIE YUH NEED MENTAL HELP – MIKEY MENTION F**K WEH ANTS MAN FROM YOU – YUH FI SHOW YA STDS RESULT DI DEMOCRAT DEM WAAAN SEE IT – A LONG YUH JELAOUS A OMAR – DOUGIE COME OFF A SOCIAL MEDIA AND GO CUT DI PEICE A SKIN WEH A HANG OUT A YUH BATTY – AS PER ANTS MAN – DOUGIESHA YUH BIG A DUTTY AND NASTY – LEAVE DI GOODIE SEXY PEOPLE DEN ALONE – CAUSE OMAR SEXINESS A NAD YUH
Young Mike, if this is true it is very smart of you not to go and get mix up with this because you surely don’t want the backlash from the non Trump supporters because you will surely be ostracized/outcast more.
Wasn’t this the same fish who was Advocating for Barack Obama? FOH
Lmaooooo… I can’t… Dougisha a attention whore worst dan real ooman.. it bad fi him… leave Omar alone He’s a good one.. just wish he cuda fix him voice Bcz from wha mi kno him f**k whole heap a gyal.. bisexuality does exist tho
Suku really straight man nuh par with lean man so suku confuse with who he is fishes or fish in the making