No MET mi a pudung me foot now now now. Me ago protest fidi award ceremony… Sii unnu mek CHEVYDIVA gone get a full body makeover deh now after unnu send har een every minute bout har photoshopping, waiste trainers and long breast.. Gal body cost 9g…
senda come yaa a wehh him do now??? di babymadda Boodie must shame after all the running back a dis boiii a ketch him wid ooman..kmt promoter unnu want a promoter unnu get…Cockie Promoter!
No sah…ooman kaliss bad :hoax Is which pawt ah dis bwoy coulda cheat, lie and use ooman wid sense :bingung Den sender is what opening line him use, cause him coulda smart like Einstein, mi couldn’t get pass dat chuppid look pon him face. One more ting…mi nah feel di bandana round him neck :travel
A him baby mother send this in… attention seeker, shootie naw stop bun yuh. Yuh think baby would hol’ the man… a now him a do road… yuh nuh hear whey him name, “shootie” nigga be shooting from all angles.
Yes lord, BOODIE f**ka yuh!!!.. u love hype and carry on like your miss goodie,u see how low you have to be staying? you taught this could never reach you, you run goh breed and still couldnt hold this promoter boy. A LONG TIME BOODIE LOVE RUN BEHIND MAN, from she use to f**k RYAN-SEAN weh never claim her in public. BITCH YOU SAD, focus on you child and keep putting on a front, cause a you say WIFE… lmao
Woooiiieee…….dis too sweet. Ugly Boodie fr Wolmers did really tink sey d likkle gal wud a hol d promoter boy weh walk & fu&$k every gal him can get? Wah day me see her & u cuda see d stress ina har face…..lmao…..Boodie u cant tame Shootie!
Unno young girls love too much likes. Free ticket unno want because this boy don’t hide say him have a woman and him nah lef her. Is what? Unno did think unno hole that good unno could f**k him and tame him or take him from his woman? Sender take ur one f**k and gwaan. Shame u shame because u nuh get nothing out of Shootie for the bomb ass pussy you thought you had. Poor lil tink tink.
The entire crew have man issues weh boodie par with.. from bethea to taja. Taja hide fi har man, you have to be close with her to know who she really a sleep with. And bethea man cause her to go insane for years, she would move the mountain for that boy from portmore society crew and him just use her and duck har. Boodie is a little BULLY and behave like she is the leader of the pack, she intimediated by other girls that look, shape and dress better than her. btw BOODIE what happen to the vintage old clothes that you guys use to sell?. if i laugh tonight yah. GYOL A KARMA A REACH YOU, HUMBLE YOUR SELF, cause you ain’t shit
Always acting brand new n she f**k Asfah…aka Brits wehh keep 100 bottles all a dem a germs as far as me concerned. Shootie n him cronies will foreva tek any front dem can get. Har head aguh kill Har when him reach him gyal a Sandz FL.
All these girls have dem ambition tho.. Ever clean and fully employed.. So… you cyaa stop a bwoy from cheat if him waa cheat. So.. Oh well.. Good Job & Good education. Yuh cyaa swear fi no man..
Lmaf Boodie n the crew have arrived @duffy…moral of the story these likkle force ripe Boyz ain’t shit! Hakkleup unnu self bout who naa lef who fact is him nuh respect u n no form of coaching and forcing marriage gonna change that.you clearly support the fact of him sleeping around caus frm him f**k gyal Inna yuh car n she lef her panty as receipt you should recognize he ain’t no different frm the guys u been grinding.As educated women stop defending theses f**k boys n blame the hoes caus Cleary ‘yuh man’ tell dem wehh dem want hear fi get wehh him want.maybe you ought to stop nag him caus a dat him tell ppl.foh
Whooeeeee yes the crew finally arrive. Mi seh a them something there fi reach BOODIE, she want to be first lady. them love run and talk about education and employment, BITCH YOU WANT A TROPHY??? Hey GYOL piss and gyaah yuh bed!!
Boodie ain’t shit… She go thru alot wid Shootie tho. Mi salute har. Mi cuz use to fuk him, she sey him hood likkle nuh rass but him eat har real good. Him walk & tell gal sey him own Kings collection, a musi 500 a dem own dat dey store. Mi hear sey Tameka Boodie go tek out car wey she a struggle fi pay fah. She nuh memba sey Sandz $$ afi share fi bout 800 a dem…lmao….Rue a grow nice tho…Boodie fi go sidung. Shootie will be Shootie
Me hear sey d gal Boodie create one havoc caz Shootie finally a go Sandz FL. Look like him can travel now or him neva av nuh money fi go d ressa dem. Mi hear sey him bitch a farin nuh luk bad still. She a go give Boodie a run fi har money, Â caz mi hear sey d gal mine him too. All him a Kitt do a beg gal wey live a farin fi tings. Dem boi dey a nastiness. Â
When she did a breed she almost kill d yute caz him neva interested fi go lamaze class  wid. She just a create an impression. Shame a kill d gal…She knw everything wey Carlton a do…She & har muma a force him fi married, all if him married to har, it naah change d fact sey him a bun har same way. Nuh gal him drive up & dung in a d gal car wey she a struggle fi pay fah….Boodie is no bargain..A pass round donkey dat
Most a dem boi yah wey sey dem keep parties a whore & fi some gal all it tek is a pass fi a f**k. Tameka Boodie fi retire now caz she fuk him fren dem, den she deliberately go breed fi shootie. Unuh nuh see Shootie go borrow $$$ fr …… and go out in braces caz d dwaag teeth dem fuk up bad…lmao..Met dis boi fi go sidung wid him baga gal wey a stress out WHORING TAMEKA BOODIE…No mi want knw how she a go cope wen Carlton reach ova yah a Sandz FL..Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee. Hope him go back before Valentine’s Day caz mad she must mad.
@Wow, we all knw Boodie gwaan like she a sumaddy. She fuk har baby fada fren (Brits wey keep 100 bottles) So dis is no surprise chile. Mi want knw how she a go manage caz a likkle birdie sey Carlton a get fi travel to Sandz FL dis time…She a walk round like she a royalty…Cayliss gal dat…and Carlton will forever av him whole heap a gal. Tameka tiad yah now.
Mek cayliss Boodie go sidung. She all dash wey belly fi Ryan-sean….Shootie did knw sey a scandal bag & go tek a 1 fuk and him did lef him shirt a har yard ova Harbour view one night & fr desso she mess him up caz him neva want nuh pickney wid har. A wicked gal..She only dey a rd a gwaan like she a 1st lady..lmao
BOODIE FEYVA EEEEDIAT. retire now mon, mi seh the young gyol them a give the crew a run fi them money. where are her friends to come talk and defend TYAD FRONT BOODIE? uno fraid pinkwall rinse out uno file.dwl
@anonymoys No man she a drive up & dung a look commission fi pay fi di car wey a breed har. Memba she use to drive har fada ole Suzuki, luk like him get sumtn fi do now so him need d vehicle & Shootie can’t afford vehicle, so she go tek out car mi hear & payments a beat har bad. But cum to tink of it, Shootie disrespectful fi a fuk gal in a d ooman vehicle wey she a struggle fi pay fah. Mi fren use to drive ina it to. Yea, d same burgundy car. Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee. Shootie see u in FL boo.
@D-one, I can attest to Shootie cocky…Him corky nuh small at all, maybe u hole BIG. Him braces mek him even suck mi pussy better. A wonder how much a wi him a f**k on here? Boodie! Boodie! Boodie! U did tink Rue a go change him doe? Fuka u. U too cayliss man.
LMAO. no sah, where is bethea,taja,kim,yana and trisht (the one weh do makeup)..U REALLY AGO MEK THEM DONE BOODIE SOH???? nuh uno deh party a skin up uno mouth and people. unu come TALK up fi unu FRIEND,the MATE a beat har BAD!!!!
Tameka Boodie is somewhere in the garden hiding…lmao…U gwaan like you a bad gal & every1 fi fraid a u..Deal wid u mate nuh fool or yaah go sey u bigga dan dis…U shuda shame a u cayliss self….Shootie all fuk him gal in a u burgundy car, but shame a kill u…Hope we see u Satdey a pon d plaza & February 12th a Sandz. Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee.
OMG!! Mek unuh a do BOODIE suh? She’s ROYALTY enuh….LMAO!! But Boodz, how u fi fuk Brits den go breed fi him dwaag? A so u nuh care? No u bad…Was it a 3sum? Mi curious….Met???? Big bad BOODIE,cum fr unda u bed…Cum our man…Mi tink u wuda mek Brits be God fada since him knw how u puxxy feel & not Kitt or u giv Kitt piece to? A u a #21. lmao…dwl…BOODIE GOODAS!
2017 nuh gone again, A Wah cudda cause all a dis???? MI LOVE HOW UNU A DONE THE BITCH. gal too hype,plus more info can DROP on her yuh’nu, this is just the tip of the iceberg. BOODIE goodas u better take this L and lay lower for 2017, cause your MATE them going to be laughing at you inna your MAN DANCE.Can one of boodie MATE send in a PIC of her, met would like to know how she be. lmaaoooo.
This start out with Shootie and end up with baby mother file a get air out. It bad man.
Shootie and Boody are a match made in heaven.
But how Shootie reach inna suck pussy argument and him say that isn’t his thing? Why Jamaican men so lie?
Look like all the Sandz man dem a go reach over here. Dem man here need to remember they have daughters. Same thing they dying to other men’s daughters shall reach theirs.
Carlton a d biggest pussy sucka ina d SANDZ crew, dats y him run go get braces fi give a better job…dwl….Boodie nuh want we give har d bill & receipt so she a hide ina d garden still…come out man, Shootie a go marry u, but memba u still a go get bun. U just want knw a u wear d ring, doe? Lmao….Me all see u a Tifa bday party, a wey u get dem ole clothes dey gal? No sah…Big up Carlton babymada wey every man a fuk…Boodie to d worl
WHY SLIM IS NOT UP THERE??? WITH HIS LYIN ASS THAT LOOKS ALL HIS FRENS GALS
Mi Nah laugh
Which word go so? #FOUNDED.dwfl
He was founded and she clearly is the founder….she found out she weren’t the only one he’s lying to and using
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
So glad to be off the market!
Sender to many of these from the age of 25- 70 :ngakak :ngakak
Quena-
sender stop spend yuh money pon man. simple
No MET mi a pudung me foot now now now. Me ago protest fidi award ceremony… Sii unnu mek CHEVYDIVA gone get a full body makeover deh now after unnu send har een every minute bout har photoshopping, waiste trainers and long breast.. Gal body cost 9g…
senda come yaa a wehh him do now??? di babymadda Boodie must shame after all the running back a dis boiii a ketch him wid ooman..kmt promoter unnu want a promoter unnu get…Cockie Promoter!
No sah…ooman kaliss bad :hoax Is which pawt ah dis bwoy coulda cheat, lie and use ooman wid sense :bingung Den sender is what opening line him use, cause him coulda smart like Einstein, mi couldn’t get pass dat chuppid look pon him face. One more ting…mi nah feel di bandana round him neck :travel
big up mi fren – gyalis from Calabar
Hehehehe :tkp :tkp :tkp
A him baby mother send this in… attention seeker, shootie naw stop bun yuh. Yuh think baby would hol’ the man… a now him a do road… yuh nuh hear whey him name, “shootie” nigga be shooting from all angles.
Yes lord, BOODIE f**ka yuh!!!.. u love hype and carry on like your miss goodie,u see how low you have to be staying? you taught this could never reach you, you run goh breed and still couldnt hold this promoter boy. A LONG TIME BOODIE LOVE RUN BEHIND MAN, from she use to f**k RYAN-SEAN weh never claim her in public. BITCH YOU SAD, focus on you child and keep putting on a front, cause a you say WIFE… lmao
poor boodie mussi inna one corna curlup a bawl…smh #niggasaintshit a dat yuh always sehh mama…hush dust yuhself off life nuh end here!
Woooiiieee…….dis too sweet. Ugly Boodie fr Wolmers did really tink sey d likkle gal wud a hol d promoter boy weh walk & fu&$k every gal him can get? Wah day me see her & u cuda see d stress ina har face…..lmao…..Boodie u cant tame Shootie!
Unno young girls love too much likes. Free ticket unno want because this boy don’t hide say him have a woman and him nah lef her. Is what? Unno did think unno hole that good unno could f**k him and tame him or take him from his woman? Sender take ur one f**k and gwaan. Shame u shame because u nuh get nothing out of Shootie for the bomb ass pussy you thought you had. Poor lil tink tink.
The entire crew have man issues weh boodie par with.. from bethea to taja. Taja hide fi har man, you have to be close with her to know who she really a sleep with. And bethea man cause her to go insane for years, she would move the mountain for that boy from portmore society crew and him just use her and duck har. Boodie is a little BULLY and behave like she is the leader of the pack, she intimediated by other girls that look, shape and dress better than her. btw BOODIE what happen to the vintage old clothes that you guys use to sell?. if i laugh tonight yah. GYOL A KARMA A REACH YOU, HUMBLE YOUR SELF, cause you ain’t shit
Always acting brand new n she f**k Asfah…aka Brits wehh keep 100 bottles all a dem a germs as far as me concerned. Shootie n him cronies will foreva tek any front dem can get. Har head aguh kill Har when him reach him gyal a Sandz FL.
All these girls have dem ambition tho.. Ever clean and fully employed.. So… you cyaa stop a bwoy from cheat if him waa cheat. So.. Oh well.. Good Job & Good education. Yuh cyaa swear fi no man..
Lmaf Boodie n the crew have arrived @duffy…moral of the story these likkle force ripe Boyz ain’t shit! Hakkleup unnu self bout who naa lef who fact is him nuh respect u n no form of coaching and forcing marriage gonna change that.you clearly support the fact of him sleeping around caus frm him f**k gyal Inna yuh car n she lef her panty as receipt you should recognize he ain’t no different frm the guys u been grinding.As educated women stop defending theses f**k boys n blame the hoes caus Cleary ‘yuh man’ tell dem wehh dem want hear fi get wehh him want.maybe you ought to stop nag him caus a dat him tell ppl.foh
Whooeeeee yes the crew finally arrive. Mi seh a them something there fi reach BOODIE, she want to be first lady. them love run and talk about education and employment, BITCH YOU WANT A TROPHY??? Hey GYOL piss and gyaah yuh bed!!
Boodie ain’t shit… She go thru alot wid Shootie tho. Mi salute har. Mi cuz use to fuk him, she sey him hood likkle nuh rass but him eat har real good. Him walk & tell gal sey him own Kings collection, a musi 500 a dem own dat dey store. Mi hear sey Tameka Boodie go tek out car wey she a struggle fi pay fah. She nuh memba sey Sandz $$ afi share fi bout 800 a dem…lmao….Rue a grow nice tho…Boodie fi go sidung. Shootie will be Shootie
Me hear sey d gal Boodie create one havoc caz Shootie finally a go Sandz FL. Look like him can travel now or him neva av nuh money fi go d ressa dem. Mi hear sey him bitch a farin nuh luk bad still. She a go give Boodie a run fi har money, Â caz mi hear sey d gal mine him too. All him a Kitt do a beg gal wey live a farin fi tings. Dem boi dey a nastiness. Â
But wait, Shootie sey him OWN clothes store & d bredda av on d same pants & shoe a 2 different party….Yow daag u tink wata dung or wah????
When she did a breed she almost kill d yute caz him neva interested fi go lamaze class  wid. She just a create an impression. Shame a kill d gal…She knw everything wey Carlton a do…She & har muma a force him fi married, all if him married to har, it naah change d fact sey him a bun har same way. Nuh gal him drive up & dung in a d gal car wey she a struggle fi pay fah….Boodie is no bargain..A pass round donkey dat
Most a dem boi yah wey sey dem keep parties a whore & fi some gal all it tek is a pass fi a f**k. Tameka Boodie fi retire now caz she fuk him fren dem, den she deliberately go breed fi shootie. Unuh nuh see Shootie go borrow $$$ fr …… and go out in braces caz d dwaag teeth dem fuk up bad…lmao..Met dis boi fi go sidung wid him baga gal wey a stress out WHORING TAMEKA BOODIE…No mi want knw how she a go cope wen Carlton reach ova yah a Sandz FL..Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee. Hope him go back before Valentine’s Day caz mad she must mad.
Lol Ryan sean suh she n Ryan gal ano friends.. Sad case
Lol ryan sean suh she n him woman ano friend
@Wow, we all knw Boodie gwaan like she a sumaddy. She fuk har baby fada fren (Brits wey keep 100 bottles) So dis is no surprise chile. Mi want knw how she a go manage caz a likkle birdie sey Carlton a get fi travel to Sandz FL dis time…She a walk round like she a royalty…Cayliss gal dat…and Carlton will forever av him whole heap a gal. Tameka tiad yah now.
Mek cayliss Boodie go sidung. She all dash wey belly fi Ryan-sean….Shootie did knw sey a scandal bag & go tek a 1 fuk and him did lef him shirt a har yard ova Harbour view one night & fr desso she mess him up caz him neva want nuh pickney wid har. A wicked gal..She only dey a rd a gwaan like she a 1st lady..lmao
Dash weh belly fi Ryan lol no sah… One big cayliss circle
Tameka Boodie, mek sure we see you pon d Plaza Satdey or u stop watch Carlton? All u a real mascot…lmao…Stop living a lie BITCH!!
BOODIE FEYVA EEEEDIAT. retire now mon, mi seh the young gyol them a give the crew a run fi them money. where are her friends to come talk and defend TYAD FRONT BOODIE? uno fraid pinkwall rinse out uno file.dwl
@anonymoys No man she a drive up & dung a look commission fi pay fi di car wey a breed har. Memba she use to drive har fada ole Suzuki, luk like him get sumtn fi do now so him need d vehicle & Shootie can’t afford vehicle, so she go tek out car mi hear & payments a beat har bad. But cum to tink of it, Shootie disrespectful fi a fuk gal in a d ooman vehicle wey she a struggle fi pay fah. Mi fren use to drive ina it to. Yea, d same burgundy car. Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee. Shootie see u in FL boo.
@D-one, I can attest to Shootie cocky…Him corky nuh small at all, maybe u hole BIG. Him braces mek him even suck mi pussy better. A wonder how much a wi him a f**k on here? Boodie! Boodie! Boodie! U did tink Rue a go change him doe? Fuka u. U too cayliss man.
LMAO. no sah, where is bethea,taja,kim,yana and trisht (the one weh do makeup)..U REALLY AGO MEK THEM DONE BOODIE SOH???? nuh uno deh party a skin up uno mouth and people. unu come TALK up fi unu FRIEND,the MATE a beat har BAD!!!!
Tameka Boodie is somewhere in the garden hiding…lmao…U gwaan like you a bad gal & every1 fi fraid a u..Deal wid u mate nuh fool or yaah go sey u bigga dan dis…U shuda shame a u cayliss self….Shootie all fuk him gal in a u burgundy car, but shame a kill u…Hope we see u Satdey a pon d plaza & February 12th a Sandz. Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee.
OMG!! Mek unuh a do BOODIE suh? She’s ROYALTY enuh….LMAO!! But Boodz, how u fi fuk Brits den go breed fi him dwaag? A so u nuh care? No u bad…Was it a 3sum? Mi curious….Met???? Big bad BOODIE,cum fr unda u bed…Cum our man…Mi tink u wuda mek Brits be God fada since him knw how u puxxy feel & not Kitt or u giv Kitt piece to? A u a #21. lmao…dwl…BOODIE GOODAS!
* Yawns* a one person a post all of these comments -___-
2017 nuh gone again, A Wah cudda cause all a dis???? MI LOVE HOW UNU A DONE THE BITCH. gal too hype,plus more info can DROP on her yuh’nu, this is just the tip of the iceberg. BOODIE goodas u better take this L and lay lower for 2017, cause your MATE them going to be laughing at you inna your MAN DANCE.Can one of boodie MATE send in a PIC of her, met would like to know how she be. lmaaoooo.
This start out with Shootie and end up with baby mother file a get air out. It bad man.
Shootie and Boody are a match made in heaven.
But how Shootie reach inna suck pussy argument and him say that isn’t his thing? Why Jamaican men so lie?
Look like all the Sandz man dem a go reach over here. Dem man here need to remember they have daughters. Same thing they dying to other men’s daughters shall reach theirs.
It may be ONE person a type according to you, but a NUFF people a read the comments ediat gal. *yawn* under tiad boodie.
Wait deh so Shootie or Tameka unuh know a who den since unuh know a who :-/ wooooooiiiieeee mix up time. LMFAO
Carlton a d biggest pussy sucka ina d SANDZ crew, dats y him run go get braces fi give a better job…dwl….Boodie nuh want we give har d bill & receipt so she a hide ina d garden still…come out man, Shootie a go marry u, but memba u still a go get bun. U just want knw a u wear d ring, doe? Lmao….Me all see u a Tifa bday party, a wey u get dem ole clothes dey gal? No sah…Big up Carlton babymada wey every man a fuk…Boodie to d worl
I thought this was about Shootie being a hoe & not Tameka being the hoe!! Now dis is wat we call MET…LMAO!!
Me know nuff gal wey d dwaag a fuk, so wah? Is a man ting. Baby mada knw wey she stand. Come wid d territory. Calabar galiss…Memba kartel a him idol.
BOODIE, mek sure we see u pon d plaza 2moro & Sandz FL..