ANEKA DEM BEAT YUH INA LOOKS BY A DISTANCE…DEM MAY NOT HAVE DI CLOTHES WHEY YOU HAVE OR DI BAG A MAKEUP BUT IF DEM DID HAVE IT DEM WUDDA BE A MISS WORLD FI YOU SUH DIS NEVA MEK NO SENSE CAUSE ALL DEM A SEH IS DAT YUH FACE EXOTIC :alay
6 thoughts on “BUT ANEKA DEM BETTER LOOKING DAN YUH”
She look and shape better than bull dog face Aneka. A makeup and filter a save Aneka.
at least those girls are not selling community pu$$y like dogface aneeka. kmt isnt her son in school?? who helping him with his homework & schoolwork while she hoeing it up???? all aneeka care about is clothes & shoes, she has no ambition.
A wah kinna mediocre mix up page that, how she get the message dem ??? Seh weh u wah bout Pinkwall but atleast the operator nah expose we suh, thats bullshit. As i said, mediocre.
Interesting that so many of these IG pages are getting hacked or ppl a con dem fi be admin and di person dem weh a get dash out dutty a end u wid di message dem!
She look and shape better than bull dog face Aneka. A makeup and filter a save Aneka.
From the look of that live video on insta she ugly bad, skin might clear but she ugly and faava witch.
at least those girls are not selling community pu$$y like dogface aneeka. kmt isnt her son in school?? who helping him with his homework & schoolwork while she hoeing it up???? all aneeka care about is clothes & shoes, she has no ambition.
So when someone say u look exotic a ugly dem a call u?
A wah kinna mediocre mix up page that, how she get the message dem ??? Seh weh u wah bout Pinkwall but atleast the operator nah expose we suh, thats bullshit. As i said, mediocre.
Interesting that so many of these IG pages are getting hacked or ppl a con dem fi be admin and di person dem weh a get dash out dutty a end u wid di message dem!
Unnuh jus show unnuh hand!