Sender, leave the lady alone! When Jamaicans home and a abroad, chose to be lazy and none progressive , you all bash them to do better, because they are an embarrassment to hard working Jamaicans. Now this woman, who has a career, and trying to help others in a positive way, you all criticize her.
I bet some of you would pay more than $50 us, if it was an American who’s holding seminars regarding health and fitness. Some of you don’t like to see your own doing good. If you’re fuc*king her husband, then fuc*k him, but leave the woman alone!
An mi spirit Tek she Dan di sista mi nuh know she seems more humble. Next one like she a try too hawd. Look like di gal Dem just a get f**k but di man naw lef him wife lol. Tek hunnu f**k an bill back….
Honeybee…I said the same thing too. Whichever coolie duppy a tek set pon di girl nah lef har at all. Dem a complain bout di $50 weh di ooman a charge fi dispense health & fitness tips but a bet if she did a hold conference fi sell 32-inch Brazilian hair and name brand clothes, nuhbody wouldn’t a bawl bout di said $50 weh dem haffi spend. Oonu come offa di girl now man.
AH WEH HIM AH GUH INNA DAH PANTS DEH AND HIM “MATEY SNEEKAZ”!?!?! HEY, UNNU MEMBA “MATEY SNEAKERS”???? I BAWL FI GET ONE, ONE ORANGE ONE! I WAS IN GRADE 9 AT MGHS, AND AT THAT TIME MY MOM FLEW AT LEAST ONCE A WEAK TO MIAMI FOR BUSINESS, AND POOR MI, JUST WANTED TO FIT IN WITH THE OTHER KIDS WHO BOUGHT CLOTHES, SHOES ETC IN JAMAICA, SUH MI BUSS AH BAWLIN’ FI MI ORANGE “MATEY CREP”. POOR MI! SMH
SIR, GO AND TAKE OFF THAT “CREP”! I ASSUME IT’S PRADA, HOWEVER, IT DOES ABSOLUTELY ZILCH FOR YOU AND LOOKS LIKE NADA!
Jah Cure ex wife Kamila di whole a dem a falla… from leanclean to Nicole to Beenie Man MAN LOOKING one. But Kamila does it best none of them not even reach close to her level. Di one lean clean look like a dyke. She look like a di kitty she prefer. Go way down in her IG she used to post her friend Yoli more than herself with some sexually suggestive captions.
Boy leanclean mus paranoid. What a life fi live. U go a di gas station fi gas Greg might sex off two a dem girl deh. U go a Wendys fi buy a food a next one. U sick and go hospital Greg done sex off four a di nurse dem and two docta. ( The nurse ting is a fact still).
Wen
Sender, leave the lady alone! When Jamaicans home and a abroad, chose to be lazy and none progressive , you all bash them to do better, because they are an embarrassment to hard working Jamaicans. Now this woman, who has a career, and trying to help others in a positive way, you all criticize her.
I bet some of you would pay more than $50 us, if it was an American who’s holding seminars regarding health and fitness. Some of you don’t like to see your own doing good. If you’re fuc*king her husband, then fuc*k him, but leave the woman alone!
An mi spirit Tek she Dan di sista mi nuh know she seems more humble. Next one like she a try too hawd. Look like di gal Dem just a get f**k but di man naw lef him wife lol. Tek hunnu f**k an bill back….
Honeybee…I said the same thing too. Whichever coolie duppy a tek set pon di girl nah lef har at all. Dem a complain bout di $50 weh di ooman a charge fi dispense health & fitness tips but a bet if she did a hold conference fi sell 32-inch Brazilian hair and name brand clothes, nuhbody wouldn’t a bawl bout di said $50 weh dem haffi spend. Oonu come offa di girl now man.
Sender is a real hater eeeh. If you never go cause u couldn’t afford it shut the f**k up and let that girl live
$50 DOLLARS IS ACTUALLY CHEAP, COMPARED TO SEMINARS HERE, SHE LOOKS LIKE SHE IS PASSIONATE ABOUT WHAT SHE DOES, LET HER LIVE SMH
But coo pon di husband. A first me a see a clear pic…a so fi him money long dat him can con out so much young gyal?
Her husband looks like an older Sean Kingston.
AH WEH HIM AH GUH INNA DAH PANTS DEH AND HIM “MATEY SNEEKAZ”!?!?! HEY, UNNU MEMBA “MATEY SNEAKERS”???? I BAWL FI GET ONE, ONE ORANGE ONE! I WAS IN GRADE 9 AT MGHS, AND AT THAT TIME MY MOM FLEW AT LEAST ONCE A WEAK TO MIAMI FOR BUSINESS, AND POOR MI, JUST WANTED TO FIT IN WITH THE OTHER KIDS WHO BOUGHT CLOTHES, SHOES ETC IN JAMAICA, SUH MI BUSS AH BAWLIN’ FI MI ORANGE “MATEY CREP”. POOR MI! SMH
SIR, GO AND TAKE OFF THAT “CREP”! I ASSUME IT’S PRADA, HOWEVER, IT DOES ABSOLUTELY ZILCH FOR YOU AND LOOKS LIKE NADA!
:thumbup
Jah Cure ex wife Kamila di whole a dem a falla… from leanclean to Nicole to Beenie Man MAN LOOKING one. But Kamila does it best none of them not even reach close to her level. Di one lean clean look like a dyke. She look like a di kitty she prefer. Go way down in her IG she used to post her friend Yoli more than herself with some sexually suggestive captions.
Boy leanclean mus paranoid. What a life fi live. U go a di gas station fi gas Greg might sex off two a dem girl deh. U go a Wendys fi buy a food a next one. U sick and go hospital Greg done sex off four a di nurse dem and two docta. ( The nurse ting is a fact still).
To how she clean and clean why her husband hafgi fat like DAT she need to start clean at home maybe that way her husband will leave other hole alone