Dirty munchie, from dirty miracles yes you, u shameless or wah?? You name a call pon too much things now man… Neil a real clown cause after him hear seh u deh wid lame ass BK him ago say,” I wah know who is bk” bitch whet??? Run weh the stinking p**y gal weh nuh stop give feds your location. Yes is she, she DONT wah u a road cause she want her freedom woooooii I know, when u come out the nite gal wellll bexx now met, your man come from prison and u bexxxx roll mi yiy. And a next Thing neil honey, munchie have video of u sucking har p**y, yep u and I know that u suck p**y so u Neil know I’m talking facts. Leggo that girl and re build yourself she a crosses no one in philly rate you or her
Wingy you need to stop
morning she stay bad no man don’t want her.
Munchie yuh eva inna man mix-up,sass
Wingy you back in Philly acting crazy again
So what if he sucking her pussy nuh har man united sound hurt like unu man nah look pon unu.Unu jus good enough fi done pon argument over munchie bigup yuh damn self you and yourrrr man
Lawddd di gal madda jus gone! Let her and her mon build why would he live her now? If her madda left restaurant for him.
Dem did mash up but him come back after the passing cause di madda did check for him alot
Him rate Munchie madda suh I’m not surprised of him coming back knowing the things she’s been doing on him. Munchie have a sex addiction to where she really can’t control who she’s with or around dats why she always in mon problem fr young till now. It’s a serious ting! Like she can’t seh no smh
So much school ah Brooklyn she get kick out for catch a f**k or wid mon ah staircase. It’s in her nature
Interesting. Seems like she need therapy from a professional and deep prayers.
Unnuh sound hurt why unnuh a call Wingy name unnuh low di girl not a fan but why unnuh think the girl really care last time me check every time me use to hear munchy talk a Wingy name she a mention and this a facts,she and bk been back together just like munchy and Neil back together so me no get this yah Tory a rass,everybody knows philly girls what’s the big deal,me hate Wingy wid a passion I swear but in truth and in fact unnuh need fi low di gal,munchy me hear you over and over pan phone wid shakera pan the gal name,and you know a truth,the gal back inna philly a push a x6 pan unnuh nasty rass.
Munchy my girl the way how you like to be seen all yourself you put pan pink wall story lame and the motive of the story is to talk about wingy and bk,you stop mourning quick though,next cause we know wingy file your file and the list goes on,girl you good you tek all time pick I picture weh no look too bad,f**king dumb attention seeking person.
Nasty chin send in the girl look how much things munchie do for chin before she started run behide Kelly
Munchie, look betta dan Chin, crawny body Kelly. Dem cudda sen in story likkle more Munchie nah luk!!! gwan BEAT DEM BAD MI GYAL.
mi go inna shana restaurant and hear Kelly a talk sey Rasta British a look har mnl
Rasta bitch look errbody him don’t want the stay bad wife him tell me sai him Marry her to help her with her papers